Kasik w tamtym tygodniu byl gestszy teraz to rzadki jak woda az się trochę martwię. Dziś przypilnuje małego z ruchami bo cos wyspokojnial ostatnio. do toalety owszem chodzę częściej a wyniki moczu najlepsze od początku ciąży wiec to na pewno nie infekcja. Moj m jutro jedzie z kolega na cały dzień i trochę mam lęk żeby mnie nie wzięło. Zawieść to mnie ktoś zawiezie ale m musi byc przy porodzie. Koniecznie. Oby to byly schizy ciężarnej i mały jeszcze poczekal
reklama
kasik36
Fanka BB :)
Milena ja od dwoch dni tez rzadziej czuje ruchy ale to chyba dlatego, ze Junior ma juz ciasno i tak nie fika. Ja mam schizy jak moj M % wypije bo od razu mysle, ze cos sie zacznie
Eee jak wypije to pikuś chyba ze upija się na umór w co wątpię. Zawsze znajdziesz jakiś transport najgorzej że będzie czuć ale to jakieś cukierki a porod niczym się na całego rozkręci to zdąży wytrzeźwiec a że będzie umeczony to co ja w niego nie wlewalam na siłę
kasik36
Milena nie no w domku weekendowo to jakies 2-3 piwka czy drinki ale jak jest na imprezie to potrafi wrocic ze spiewem na ustach Przy cc i tak nie bedzie mogl byc wiec zostaje tylko kwestia transportu.
montana8
Pełna nadziei
Agawaa gratuluję ślicznego Piotrusia. Przykro mi z powodu krwiaka, mam nadzieje że to nic poważnego.
Kasik ja pod koniec ciąży też słabiej czulam ruchy Zosi, były takie dni że prawie cały dzień nie czułam i bylam spanikowana, zaś wieczorami malutka sie rozbrykiwala .
Ewelina u nas też smok to przyjaciel hehe.
Magda super takie spotkanko ze szkoly rodzenia, najpierw sie poznaliście w dwupakach a teraz po rozpakowaniu. W ogóle fajne znajomości zostają po takiej szkole .
Medalikara ja też bardzo tesknie za brzuszkiem, ciąża to niesamowity stan, cieszę się ze mialam okazję w niej być, a teraz tulić mój malutki cud . Kochana a powiedz mi bardzo uważasz na to co jesz? Ja tez karmię tylko piersią, ale nie wiem juz poprostu co mam jesc, ostatnio zjadlam kanapki z ogórkiem świeżym i salatą i malutka na nastepny dzien bardzo cierpiala, byla niespokojna i nie spala od 9 rano do 17. Potem kupka byla zielona ;/. Wiec poki co jem tylko pasztety, szynki, sery zólte i zupy heh. Waże juz tyle co przed ciążą to jedyny plus hehe. A nogi zrobiły mi sie jak patyki, takich to nie mialam.
U nas nasza niunia pięknie śpi, budzi sie 2 razy w nocy i nie żeby płakała tylko pokwili, przebiorę ja, dam cyca i zasypia ponownie. W dzień też pięknie mi spi po 2-3 h. My mamy w czwartek wizytę w poradni dzieci zdrowych i zobaczymy jak moja Zosia waży . U nas niestety zaczęly sie kolki, malutka cierpi a my razem z nią. Uważam bardzo na to co jem ale widać że kolki to nie tylko od jedzenia.
Kasik ja pod koniec ciąży też słabiej czulam ruchy Zosi, były takie dni że prawie cały dzień nie czułam i bylam spanikowana, zaś wieczorami malutka sie rozbrykiwala .
Ewelina u nas też smok to przyjaciel hehe.
Magda super takie spotkanko ze szkoly rodzenia, najpierw sie poznaliście w dwupakach a teraz po rozpakowaniu. W ogóle fajne znajomości zostają po takiej szkole .
Medalikara ja też bardzo tesknie za brzuszkiem, ciąża to niesamowity stan, cieszę się ze mialam okazję w niej być, a teraz tulić mój malutki cud . Kochana a powiedz mi bardzo uważasz na to co jesz? Ja tez karmię tylko piersią, ale nie wiem juz poprostu co mam jesc, ostatnio zjadlam kanapki z ogórkiem świeżym i salatą i malutka na nastepny dzien bardzo cierpiala, byla niespokojna i nie spala od 9 rano do 17. Potem kupka byla zielona ;/. Wiec poki co jem tylko pasztety, szynki, sery zólte i zupy heh. Waże juz tyle co przed ciążą to jedyny plus hehe. A nogi zrobiły mi sie jak patyki, takich to nie mialam.
U nas nasza niunia pięknie śpi, budzi sie 2 razy w nocy i nie żeby płakała tylko pokwili, przebiorę ja, dam cyca i zasypia ponownie. W dzień też pięknie mi spi po 2-3 h. My mamy w czwartek wizytę w poradni dzieci zdrowych i zobaczymy jak moja Zosia waży . U nas niestety zaczęly sie kolki, malutka cierpi a my razem z nią. Uważam bardzo na to co jem ale widać że kolki to nie tylko od jedzenia.
lilka-1986
Dziewczyny Kasik i Milena a chodzicie na ktg ? Liczcie ruchy 3 razy dziennie bo to bardzo wazne. W ciagu godziny musi byc przynajmniej 10. Mi pod koniec ciazy Hania bardzo szalala. Jak chodzilam na ktg to tak kopala ze zsuwala ten sprzet i wlaczal sie alarm. Jak cos Was niepokoi to zawsxe mozecie podjechac na ktg do szpitala i powiedziec ze malo ruchow jest.
kasik36
Lilka doktorek nic nie mowil o ktg. Nie jest tak, ze w ogole nie czuje, przed chwila po sniadaniu sie obudzil i pobrykal troche. Wieczorami jest bardziej aktywny jak poleguje na kanapie.
Kasik. Milena, to ja sie dołaczam do waszych "objawów". Mam wrazenie ze mały przesunął sie w dół bo zaczeło mnie tam bardziej uwierac. Ale niestety nie poczułam ulgi w okolicy płuc. Tak wiec nie wiem. Wczoraj sie troszke wystraszyłam bo przy siusianiu tak mnie jajniki zabolały i pociągneły w dół, ze az sie musiałam futryny przytrzymac. Nie wiem czy to jakis skurcz był czy co. Kolejne siusiu juz było normalne.
Jezeli chodzi o wydzieline to mi sie tez zwiększyła ale miała kolor taki zółty i mój gin stwierdził ze się przypałętał grzybek i mam antybiotyk dowciapnie na 3 dni.I pojawiła sie zgaga. Nie miałam całą ciąże a teraz od jakis 3 dni jest i to taka dosyc upierdliwa.
Tak wiec widze że idziemy równo, i te nasze objawy to poprostu naturalne rzczy które sie przytrafiają pod koniec ciąży.
Ale mój gin mnie pocieszył ze w połoznictwie nic nie jest na pewno wiec musze byc gotowa juz teraz na wczoraj . Bo to ze on mi powiedział we srode ze wszystko pozamykane i sie nie zapowiada to nie znaczy ze za pare godzin później nie urodze.
Wiec tykające bomby- bądzcie czujne !!! hahaha
Jezeli chodzi o wydzieline to mi sie tez zwiększyła ale miała kolor taki zółty i mój gin stwierdził ze się przypałętał grzybek i mam antybiotyk dowciapnie na 3 dni.I pojawiła sie zgaga. Nie miałam całą ciąże a teraz od jakis 3 dni jest i to taka dosyc upierdliwa.
Tak wiec widze że idziemy równo, i te nasze objawy to poprostu naturalne rzczy które sie przytrafiają pod koniec ciąży.
Ale mój gin mnie pocieszył ze w połoznictwie nic nie jest na pewno wiec musze byc gotowa juz teraz na wczoraj . Bo to ze on mi powiedział we srode ze wszystko pozamykane i sie nie zapowiada to nie znaczy ze za pare godzin później nie urodze.
Wiec tykające bomby- bądzcie czujne !!! hahaha
Ja tak jak lilka pod koniec czulam ruchy bardzo intensywnie zreszta u mnie cala ciaze bylo szalenstwo. Pamietajcie ze ruchy musza byc a jak nie ma to szybko na IP nie ma co ryzykowac.
Montana u nas tez sa czesto zielone kupki ale na piersi moze tak byc ale najbardziej pozadane sa jak musztarda.
Montana u nas tez sa czesto zielone kupki ale na piersi moze tak byc ale najbardziej pozadane sa jak musztarda.
reklama
montana8
Pełna nadziei
Bziumelka to te musztardowe to są standardowo hihi .
Co do KTG ja też nie mialam zlecenia od lekarza co uwazam za błąd. Pierwsze KTG mialam dopiero na sali porodowej. Lepiej faktycznie dmuchać na zimne. Moja mala sie ruszala cala ciąże bardzo, brzuch falowal caly czas , tak wiec te ostatnie tyg co byla mniej aktywna bardzo mnie stresowaly. Na szczęscie nie był to objaw że dzieje sie coś zlego
Co do KTG ja też nie mialam zlecenia od lekarza co uwazam za błąd. Pierwsze KTG mialam dopiero na sali porodowej. Lepiej faktycznie dmuchać na zimne. Moja mala sie ruszala cala ciąże bardzo, brzuch falowal caly czas , tak wiec te ostatnie tyg co byla mniej aktywna bardzo mnie stresowaly. Na szczęscie nie był to objaw że dzieje sie coś zlego