reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak nazywa się ten proszek na pepuszek?
Kurcze medalikara to mnie zmartwilas z tym bocianem. Tez podchodzilam od reki.Mrozaka nie mamy a w programie już chyba nie zdążymy bo do 2016:/ a moze wiecie to ma byc do 2016 włącznie?

Aaa Medalikara to nie zrozumialam bo myslalam o tych podkladach na lozko :-p. A tych podpasek to mam spakowanych 3 paki . Heh to mam nadzieje ze tez te skurcze sie u mnie rozkreca. A mialas tak ze caly czas trwaly te skurcze i odstep miedzy nimi sie zmniejszaly??

Medalikara a ty z rzadowki podchodzilas? Hmm bo mi moj lekarz powiedzial ze jak wykorzystalam 2 podejscia i zaszlam w ciaze to z 3 juz nie moge skorzystac.

Ostatnia edycja:
Milena jak kupisz powyzej jakiejs tam kwoty to przesylka gratis. Ladne koszule do karmienia maja wiec sie skusze.
Edit: znalazlam na allegro nawet za 55 zl. ale ten sprzedajacy nie ma koszul.

Ostatnia edycja:
Medalikara dzięki za szczegółowe info. Moja położna mówiła nawet o tym by nie stosować kremów na słońce "bo przecież dziecka nie wystawiamy bezpośrednio na promienie słoneczne, dzieci nawet do 2 roku życia nie powinno się opalać". Aż tak radykalne podejście trochę mnie zdziwiło

Kasik co do ubranek dla dzieci w szpitalu to położna przestrzegała tylko by nie zapomnieć się i nie wrzucić do kosza z praniem tylko oddać mężowi by zabrał do domu ;-) u mnie więc inne zasady obowiązują :)

Dziewczyny a ja posiałam link do strony apteki w której można kupić proszek na pępuszek :(
Coś słabo się dziś czuje. Po obiedzie opadłam z sił, kręci mi się co jakiś czas w głowie... ale muszę być twarda, psu należy się jeszcze ostatni spacer ;-)
a i w badaniach wyszedł mi ślad ciał ketonowych w moczu. "Ślad" to chyba nie jest źle prawda?

Edit:
Kasik te koszule do karmienia to też z firmy Alles? Zarzucisz linka? ostatnio zrobiłam zakupy u jednego ze sprzedawców allegro i niestety trafiłam na słabe jakościowo rzeczy. Koszula ładna ale cieniutka, staniczki - każdy inny, tylko jeden fajny się trafił - ale to na szczęście tylko takie bawełniane, więc mały koszt. Najgorzej jednak z przykryciem na przewijak - w opisie: "gruba flanela" a jest to tak cienkie, że prawie prześwituje :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry