reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Medalikara śliczna córcia, jakie ma włoski super :-)
Ciężki miałaś poród i dużo przeszłaś. Gratuluję tym bardziej bo poradziłaś sobie świetnie. I ta nagroda na koniec cierpień :-). Warto cierpieć dla takiego cudu :-)

Magda ale masz księżniczkę elegancką :-)

Olusia mi nie robią się siniaki

Termometr kupiłam w lidlu jak były te rzeczy dla maluszków. Zobaczę jak się sprawdzi. Mam nadzieję, że dobrze :-)
A jaki laktator kupić, to nie wiem jeszcze

Co do ciuchów, ja jestem z gatunku tych, co mają świra na punkcie ubrań i zawsze mam za mało. Mam tyle bluzek i swetrów, że w zasadzie ze wzg na ciążę nic nie musiałam kupować a i tak kupowałam :-D, gorzej ze spodniami bo kg poszły mi też w nogi i w większości ciążówek jest mi niewygodnie.
Obiecałam też sobie, że nie będę kupowała ubranek synusiowi i złamałam obietnicę. Nie mogłam się dzisiaj powstrzymać, babcia też :-). A jeszcze potem dowiedziałam się, że druga babcia nakupowała ubranek dla wnusia :-)

Anulla, Lisska jak was z twardnieniem i napinaniem brzucha?

Ostatnia edycja:
Medalikara szacun za porod sn i dzieki za prawdziwa relacje, nie owijanie w bawelne jak to sie zapomina o bolu jak sie zobaczy dziecko. Takiego przezycia chyba nie da sie zapomniec, mozna tylko pamietac z niego dobre chwile. Corcia przesliczna i zdrowa a to najwazniejsze. Jak sprawdzil sie proszek na pepek?

Aisa kurcze a ja nie widzialam w Lidlu termometrow :( tam sa raczej dobre produkty wiec powinien byc ok a ile za niego dalas?

Medalikaria piekny opis. W sumie nie brzmi tak strasznie, bylas bardzo dzielna.

Madzia ale slicznotka coreczka!

A my wczoraj mega długi spacer zalczylismy, az padlam trupem. Na restauracje sie nie zalapalismy, bo wszystkie miejsca zajęte, a ńie miałam siły sie bić o stolik. Z rezerwacjami było juz w czwartek za pozno. Ale było super, bo mąż kupił pyszny torcik śmietanowy, tulipany i serce ze złota otrzymałam:)) a dzisiaj zaliczylismy duze zakupy w supermarkecie takie na zapas, żeby nie trzeba było jeździć na duze zakupy od razu po porodzie. I tez padlam trupem. Powiem Wam, ze kondycji nie mam za grosz, jak pochodzę, to potem mnie juz brzuch ciągnie i nawet nie wiem kiedy, ale jak sie położę na kanapie, żeby odpoczac to zasypiam w 5 sekund. Poza tym żadnych innych objawow. Jutro mam wizyte u swojego prywatnego gina. Ciekawe co powie.

lilka-1986 nie wybralam i normalnie mam przez to dola.... masakra jakas... jestem taka nie zdecydowana ze hej...:no: ja przybralam juz prawie 12 kg..

medalikara cudna fotka...:tak: Helenka sliczna.. gratuluje porodu sn..

Aisa
ja mam twardnienia brzucha, bolesci, maluszki mnie kopia wszedzie..a najbardziej fikaja wieczorem i w nocy, w dzien lubia byc spokojniejsze ale tez je czuje...;-)

reklama
Do góry