reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Dziewczyny,

Trochę mnie nie było, a tu tyle dobrych wiadomości:-D

Ewelina, Genna, Medalikara - grataluję Wam waszych małych cudów:-D:-D:-D

Magda - Twoja Walentynka cudowna, aż brak mi słów :tak:

Kiki - trzymam kciuki, abyś szybko wróciła zdrowa do domku &&&&&&&&& Najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze.

Jak czytam o Waszych przygotowaniach, to stwierdzam, że ja jestem jeszcze w lesie, a ta cała wyprawka to dla mnie czarna magia :sorry2:A Wy już taką wiedzę zgromadziłyście.

W trakcie mojej nieobecności miałam połówkowe i naszczęscie maluch mają się dobrze. Teraz czeka mnie badanie z glukozą :eek:

reklama
Kiki jejku, co się stało? Mam nadzieję ze to nic poważnego :(

Luize glukoza nie taka straszna choć mało to smaczne ale tyle już przeszłas w drodze po szczęście, to i z tym dasz radę ;-)

Magda ale do samego mycia to nie oddajesz już żadnego mydełka, żelu czy czegoś tam?

Smerfeta dzieki za info o termometrach, musze poszukac, moze na ceneo znajde cos taniej.

Mielismy dzisiaj gosci bo zostali po wczorajszej imprezie, dopiero sie polozylam na kanapie przed tv :)

Magda cudna ta Twoja corcia, mala modelka :)

Liskka ja tez kupilam sporo ciuchow ciazowych bo czesc uzywanych na allegro do ktorych nie "doroslam", nie zalozylam ani razu a czesc nowych, ktorych raczej nie zdaze zniszczyc, planuje pozniej sprzedac na allegro. Nie wyobrazam sobie chodzic ciagle w tym samym. Z dwoch par spodni "wyroslam", niby sa dobre ale jak siedze to mam wrazenie, ze uciskaja dol brzucha i boje sie je nosic. Mysle, ze czesc rzeczy po drobnych przerobkach bedzie mi sluzyla po ciazy. Zreszta zapewne nie strace od razu wszystkich kilogramow wiec sie przydadza.

Kiki dobrze, ze pojechalas na IP, uspokoilas sie zapewne jak zobaczylas, ze z kropkiem wszystko ok.

Anulla jakie przewrotne jest zycie, zeby cieszyc sie z dodatkowych kilogramow ;) Ja mam jak na razie 10 kg na plusie.

Ostatnia edycja:
Medalikara gratuluję :tak:

Genna super ze Franio przybiera na wadze
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

Kasik posciel super..:tak:

Magda zdjecie super..:tak:

Anulla ja nie bede mowic ile ja przytylam... he he oj wole nie...:tak: fajnie ze malutka rosnie...

Kotuska - wyslalam PW..;-)

Kiki - trzymam kciuki, abyś szybko wróciła zdrowa do domku:tak:

Luiza tez wlasnie czytam ze wszyscy juz wszystko maja.. a ja nie mam.. to tez dlatego ze siedzialam w domu dluzszy czas.. dzis bylam z moim na zakupach i pokupowalismy jeszcze pare rzeczy... ;-)wiec powoli do przodu...super ze wizyta udana... ;-)

Dziewczyny a czy wy tez macie siniaki? czy robia sie wam? ja mam na nogach, stopach, rekach, brzuchu i nawet na biuscie.. az mnie normalnie zatkalo jak zobaczylam...
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
normalnie szok jakis !!

Ja bylam wczoraj z moim na spacerku oraz maz zaprosil mnie do restaruracji:tak:

Ja w ciazy z Hanka przytylam 20 kg ... Nie ma sie co przejmowac zrzuci sie a Ty przy dwoch maluchach w blyskawicznym tempie :-)

Olusia chciałam zadać to samo pytanie co Lilka dotyczące wózka, bo ja jak poszukałam w internecie i nawet byłam w dwóch sklepach dla bliźniąt to zgłupiałam :-) Ja na razie przytyłam 3,5 kg, trochę się martwiłam, że za mało, ale dr powiedział, że mam idealne wyniki jak na ciążę bliźniaczą, więc się nie martwię. Pewnie jeszcze nadrobię ;-)

reklama
Do góry