reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Smerfeta smialo mozesz isc do mama i ja, jak cos jest drozsze to mowisz, ze na stronie glucka jest inna cena i bez problemu obnizaja a czesc rzeczy maja nawet tansze niz w necie bo ze starej dostawy. Ja zaluje, ze mam tak daleko bo dotknac i dokladnie sprawdzic kolor na zywo to co innego niz w necie. Ja kupilam w Elblagu bo do Trojmiasta chyba juz sie nie wybiore, jazda autem przy bolu pod zebrem to koszmar.

Genna gratuluje samodzielnej kapieli :) Kto trzymal Frania? Zauwazylam, ze czesto faceci kapia, chyba dlatego, ze maja wieksze dlonie.

reklama
Kasik w końcu zdecydowałam się na pościel ze Smyka. Z glucka może przy okazji kupię gdy będę w 'mama i ja'. Dziś dokupie resztę niezbędnych rzeczy w gemini i czas się pakować :)

A co do ubranek ze smyka to mam wrażenie że bluzeczki rozwlekly się po praniu :(

Dziewczyny: wpadlam sie przywitac i pogratulowac swiezo upieczonym mamuskom. Teraz juz z gorki:) A pozostalym cierpliwosci i upajania sie ostatnimi chwilami spokoju. Pozniej jest tylko permamentne niewyspanie:)

Lolitka U Ciebie przy dwóch maluszkach to już w ogóle jest mega mega niewyspanie :-)

Milena W sumie to tak za tydz torba powinna być już gotowa. Dziecko będzie już gotowe i nie chciałabym by mnie zaskoczyło ;-) tym bardziej ze ja ciągle na nogach jestem, czuję ze biodra rozszerzają się. Ale mogę też się mylić, może nawet przenoszę ciążę?

Lolitka widzę że ciężką drogę przeszłaś by mieć 2 cudeńka przy sobie, gratuluję. Fajnie że nas podczytujesz i wspierasz :tak:.

Smerfeta u mnie jakos od 32 tc szyjka byla skrocona i musialam sie oszczedzac bo bylo ryzyko przedwczesnego porodu, od 34 rozwarcie na 1cm, tak sie oszczedzalam, a teraz co robię wszystko i cisza, mam wrazenie że nawet nie mam juz tak duzo jak wczesciej tych skurczy przepowiadających. Ale torbę warto mieć spakowaną mimo wszystko.

Genna gratuluję kąpieli pierwszej, ja sie jej troszkę obawiam, dziecko mokre, śliskie ach, ale moj M powiedzial ze dla niego to nie wyzwanie i bedzie kąpał malutką. No i czekamy na hardcorowy opis porodu, choć jak bedzie az taki straszny to zamknę oczy i go niedoczytam :-p

A my dziś z mężem randkujemy jak wróci z pracy. Tak więc milej soboty dziewczynki

reklama
A ja jutro idę ba chrzest ale nie mam za bardzo ochoty :/
Wiadomo będę kierowca i o ile mój m mnie nie wkurza jak trochę zaprocentuje. To moj teść mega mnie wkur....a jedziemy jednym autem bo oczywiście on musi pić a tesciowka prawka nie ma. Nie będę się patyczkowac jak powiem ze jedziemy do domu to zabieram emka i jedziemy a nie będę patrzeć aż mój teść łaskawie się zbierze a trwa to zazwyczaj z dwie godziny. Aaaa bierze mnie zły humor :(

Do góry