reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasik36, Nie kupiłam tych z linku , tylko te seni wielorazowe 8 sztuk i jedna paczkę baby ono :)

Fajna pościel :-)

reklama
Kazik posciel wymiata! Ja sie nie moge doczekać jak rozłożę lozeczko i ubiore moja piekna posciel minky.

Kotuska, no oczywiscie ze jem conajmniej 3 razy dziennie i jeszcze owocami dojadam w przerwach. Ale mowię, ze nie czuje głodu w tej ciazy, mogłabym nie jeść. Ale jeszcze nie zglupialam, żeby sie nie odżywiać. Hehe... Staram sie nawet zdrowo jeść i nawet mi wychodzi:)) a tutaj taki zonk z tymi badaniami. Najgorsze dla mnie jest, ze jak zjem to mi bardzo w gardle stoi. Straszne uczucie.

Lisska mam prosbe wklej mi jeszcze raz fotkę tego fotela do karmienia, którego niedawno wklelas. Szukałam, ale go nie ma. A my zaczęliśmy sie nad fotelem zastanawiać bo nie mamy kącika do karmienia.

Kasik pościel śliczna :)
Wlasnie zaliczylismy pierwszą samodzielną kąpiel w domq :) tym bardziej jestem Dumna z siebie bo w szpitalu położna nawet nie zapytała czy ma mi pokazać jak to sie robi :)

Kasik paznokcie musza byc zrobione jak nic :) do mnie kosmetyczka przyjeżdżała do domq
I czasem na leżąco robiliśmy pazury bo tez z siedzieniem przy twardniejacym brzuchu było kiepsko :) jutro tez mam wizyte domową / na leżąco :) kto powiedział ze mamuśki nie moga byc piękne :)

Ostatnia edycja:
Agaawa, proszę . Nie wiem czy go dostaniesz w PL ale na pewno sa podobne . [26850206117ATTACH]670668[/ATTACH]

Kasik piękna pościel. Gdzie kupiłaś? W 'mama i ja'? Zastanawiam się, czy zamówić przez internet ale nie wiem jaki będzie czas oczekiwania. Na stronie mają info, że dostarczają w 24 h ale ciekawe czy dotrzymują terminu

Agaawa, nie mam pojęcia, wybieramy sie w przyszłym tyg we wtorek albo środę do sklepu zeby go zamówić to sprawdzę i dam znać. Muszę go pokazać mojemu M, ostatnim razem zrobiłam tylko zdjęcie.

reklama
Do góry