liskka
Fanka BB :)
anulla28, ja będę prać tylko te ciuszki które przylegają do ciała bezpośrednio, i wiadomo ręczniki, szmatki, pieluszki, pościel. Nie piore ani kocyka ani wózka ani zabawek, wydaje mi się już przesadzona taka sterylność. I jak na razie zamierzam prać tylko te ciuszki od 0-3m, większe zostawiam na potem. Wózek złożymy żeby się wywietrzył troszkę o ile będzie w ogóle taka potrzeba. Położne tutaj mówią aby zrezygnować z baldachimów, zasłon i dywanów do pokoju małego bo to są siedliska kurzu i tego się trzymam
kasik36, duży synek już . Ja też nie liczę ruchów, zwariowałabym... Chyba jest nie możliwe żeby dziecko się ruszało co godzinę, mój niekiedy śpi kilka godzin i dopiero potem buszuje
genna, ale fajny ! Cieszę sie że już jesteście w domku !
milena87, w takim razie też zamówię 10 szt. Te seni mi się podobają bo są coś a la bokserki, ja nie lubię takich typowych majtek
kasik36, duży synek już . Ja też nie liczę ruchów, zwariowałabym... Chyba jest nie możliwe żeby dziecko się ruszało co godzinę, mój niekiedy śpi kilka godzin i dopiero potem buszuje
genna, ale fajny ! Cieszę sie że już jesteście w domku !
milena87, w takim razie też zamówię 10 szt. Te seni mi się podobają bo są coś a la bokserki, ja nie lubię takich typowych majtek