Dziewczynki przepraszam
Ale nie ogarne waszych 152 postów !!!!!! Aaaale naskrobalyscie ,
Ale
Zdążyłam przeczytać ze Helenka juz na świecie

witamy malenstwo

i życzymy szybkiegio powrotu do zdrowia po SN .
Dziewczyny cieszcie sie tym ze jeszxze @nie ma

potem jest to potop szwedzki

tragedia , dzisiaj trochę poszalałam moi dziadkowie przyjechali zobaczyć prawnuka i posiedzialam 1h a teraz cierpię :/ wstawiłam 2 pralki , Wykąpalam sie (czyli stałam) a teraz padam , nie dam rady doczytać was
W to wietrzenie w szpitalu rzeczywiście krępujące na sali wieloosobowej :/ ja miałam ten komfort ze miałam 1 , wiec jak jest mozliwosc u was dopłacenia do sali dla siebie to płaćcie
No i przed obchodem (audiencją poranną) gacie w dół
Moze nie Lubicie koszul ale uwierzcie mi one wtedy sa boskie
Najlepiej isc na porodówke , położnictwo gdzie sie chce rodzi i wypytać o wszystko , czy dają podkłady na łóżko i wkładki (mega wielkie)
Ja uwielbiałam te wielkie szpitalne "ligniny" bo te kupne podpucha mam wrażenie ze sa sztuczne a w aptekach nie ma tych szpitalnych
W domq tez w koszulaxh chodzę i sie wietrze , leże właściwie . A koszule mam Biedronkowe i szlafrok tez taki granatowy cienki bo na porodówce i poloznictwie jest gorąco !!! Co jakis czas rzucą do rożnych biedronek wyprzedazowe ciążowe rzeczy wiec polujcie, ja płaciłam 10zl za koszule i miałam ja do porodu i sie wyprala

w szpitalu właściwe codziennie zminialam koszule
Na dupie jeden wielki siniak , leje sie jak Niagara , niech to sie skończy !!!!!
Ale widok Pana Myszki bezcenny

Moj M ma ksywkę "tato kupa" hahaha a ja ta od cyca
Muszką grzeczny az szok

Ja po porodzie miałam wstręt do telefonu dzwoniącego i piszącego, wyleczylam głos , wibracje na wszystkich prócz mojego M
A moj M co chwila świeże tulipany mi przynosi do domu -garściami

powiedział ze tak teraz bedzie

zobaczymy jak długo

ze za to ze tak sie wycierpialam i dzieki mnie Pan Myszka sie pojawił na. Świecie ,

az sie poryczalam, bo usłyszeć takie słowa od mężczyzny to wiecie ...... , a jak młody wyskoczył to moj M Ryczałam jak nie wiem co!!!!!! Widok bezcenny jak twardziele płaczą
Dzisiaj skończyliśmy tydzien
Zdjęcie specjalnie dla cioć
Kobitki trzeba pocierpiec niestety dla naszych malych cudów
Buziaczki ciezaroweczki rosnijcie

Aaaaa dIejsza waga pokazała 10kg mniej

wazę mniej niz w szycie wymiotów

jest bosko

a cera jak mi sie piekna zrobiła
Edit: Kasik ale klopsika nosisz

No i na imię bedzie mial Banderas po tatusiu

gratulacje