reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My po wizycie, synek wazy juz 2300 czyli w ciagu 3 tygodni przytyl 800 gram a ja przytylam tylko 100 gram ;) Najprawdopodobniej dopiero zeszla ze mnie woda po encortonie. Wszystko jest ok, mam zrobic proby watrobowe skoro niepokoi mnie bol w okolicy watroby i wyslac sms'em wyniki. Kolejna wizyta dopiero 12 marca i wtedy pobierze wymaz na cos tam i mam zrobic toxo, hiv i zoltaczke. Rozmawialam w sprawie cesarki i doktorek jest jak najbardziej za. Wezmie mnie na oddzial i sie mna zajmie wiec troche mnie uspokoil.

Kasik, no to super. Synek już nie taki mały, masz kogo nosić w brzuszku ;-). Zazdroszczę podejścia lekarza, bo mój to namawia mnie do sn, a nie mam pewności czy będzie jak zacznę rodzić. Tylko pewnie przy planowanej cesarce by był.

Kasik to już kawał faceta mieszka u Ciebie w brzuchu :-). Gratuluję udanej wizyty.

Ja chcę rodzić sn ale na razie nic na to nie wskazuje.

na temat butli jeśli dziecko mleka nie wypije trzeba je wylać nie wolno podawać tego samego mleka dziecku zrobione mleko trzeba zużyć najczęściej w ciągu godziny

Najbliższe usg mam 10 marca. Bardzo bym chciała, żeby się łożysko podniosło bo też chodzi o bezpieczeństwo ciąży.

reklama
ja mam 5 marca i mogłam skumać, bo mamy jakoś zawsze blisko siebie :) bardzo trzymam zaciśnięte kciuki żeby się podniosło. przede wszystkim jeśli chcesz sn. Co prawda u mnie już nie zakrywa, ale ciekawe czy sn jest do końca bezpieczne, skoro mam nisko łożysko. I ciekawe jak to będzie z szyjką.
Jesteśmy na takim etapie, że tylko trzeba jak najdłużej przetrzymać maluszka w brzuchu. Ja czekam z utęsknieniem do 35tc :-)

Do góry