reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisa, to powodzenia jutro:) ja zrobię w 24tc i 6 dniu, bo nie chcę jechać sama.
Dzisiaj mi się przypomniało, że miałam zadzwonić do szkół rodzenia i się dowiedzieć co i jak. I wypadło mi z głowy :(
Kasik, jesteś już w 30tc :) Ale to zleciało. I niedługo przytulisz swój upragniony Cud :)

Lisska
, to może w poniedziałek zważą Twojego maluszka. Ja mam w środę wizytę i już jestem ciekawa ile mała podrosła:)

reklama
Madzia, Zosieńka jest piękna !!!

Dziewczyny, powodzenia na randkach z glukozą, oby wyniki były dobre !!

Joasia, tak to ja z tym cukrem sie zmagam. Generalnie cukry jakos sie trzymają bo trzymam diete, ale niestety pojawiły się ketony w moczu i nawet zaliczyłam spadek wagi.Mam nakaz jedzenie nawet 8 razy dziennie. Generalnie strasznie sie wkurzam z tą dietą i tymi cukrami.

Kotuska a codziennie sprawdzasz te ketony? bo ja 2 razy w tyg ale jeszcze mi nigdy nie wyszły zawsze ten pasek ma taki sam kolor....ja mam jutro zas wizyte u diabetologa, waga wogole mi nie rosnie, to chyba jedyny plus tej cukrzycy ja juz tez mam dosc tej diety....ale jeszcze 2 miechy damy rade!

Joasia, mi wyszły 2 tyg temu w moczu, kazała wiecej jesć, teraz przed wizytą znowu badanie i zadnej poprawy. Ketony mam ++. Teraz mam badac paskami codziennie przez tydzien i potem raport przez smsa do lekarki.Kazala mi jesc wiecej węglowodanów, nawet pozwoliła na ciacho drozdzowe. Niestety cukry wtedy mi skaczą ale nie mam juz siły do tej diety.Do tego nie mam na nic siły, mięsnie mnie bolą, niby to wpływ ketonów.

Boshe Kotuska ale cie ta cukrzyca urządziła :(
Ponad 2 godziny spędzone w spIatlu dzisiaj , moj lekarz zalatany ..... Ale szyjka miękka i nic wiecej, KTg te w porządku :) wymaz na GBSa pobrany :) niestety bóle "miesiaczkowe" sie nasilają, wiec lepiej juz było :p

Ostatnia edycja:
Magda piękna córeczka. Już nie mogę się doczekać mojej gwiazdeczki :)

Dziewczyny współczuję Wam z tymi dietami dla cukrzyków. Nic tylko cały czas mierzenie cukru i widzę nie tylko cukru, układanie jadłospisu.... cholernie ciężkie :(

Liska Twoja glukoza musiała być całkiem niezła. U mnie była ciepła i mdla i w ogóle fu :-/

Dziś na szkole rodzenia testowaliśmy urządzenie masujące prądem które niby łagodzi ból skurczy. Ktoś miał z tym doświadczenie? Faktycznie działa? Zastanawiam się czy wypożyczyć na czas porodu

I jeszcze mam pytanie, jak zwykle glupiutkie ;) w jakiej temp pralyscie pieluchy tetrowe? Wypralam w 40 i tak myślę czy to nie za niska temp?

Genna, u Ciebie tez łatwo nie jest. Obcy to Ci dał niezle popalić od początku.Koniecznie musisz nam Jego fote pokazać jak sie urodzi bo nie moge sie doczekać aby zobaczyc tego małego gagatka ;-)

Kotuska już chciałabym utulic juz naszego urwisa , ale z drugiej strony boje sie , czy sobie poradzę w opiece nad nim i tym Wszystkim Dookoła , zeby mu krzywdy nie zrobic :( tak długi czekałam na tą ciąże , a ona właściwie juz sie kończy !!!!chociaz te ostatnie tygodnie jakos sie ciągną , aż moj lekarz dzisiaj stwierdził ze szybko ta ciąża cos zleciała, chociaz ja pamietam tylko kłaczkowanie :p

Smerfeta ja te wypralam pieluszki na 40, potem pamiętaj ze prasujesz wiec temp żelazka tez Działa

Dobranoc dziewuszki , spróbuje jakos zasnąć , ale ten ból to jakaś tragedia , oj juz widzę moj poród , znieczulenie x3 poprosze :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina, nie bój się wyczujesz moment kiedy będzie trzeba jechać.
Wczoraj wychodziła ze szpitala dziewczyna która urodziła w 15 minut! Złapały ją bóle od razu jechali do szpitala na izbie przyjęć krzyczał że rodzi i dojazd windą na III p i po 15 minutach tuliła dziecko. Normalnie ekspresowo. Chłopiec 3200 bez nacinania nic, biegała jak szprycha po oddziale.

Do góry