reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Medalikara jak najbardziej, na początku tylko Soothie chciała :-) mamy aż 4 bo jak był 1 i raz zaginął to masakra była ;-) teraz akceptuje też Nuka ale ja za nim nie przepadam bo jak wypadnie w łóżeczku to odciska się małej albo ją uwiera i potrafi się przez to obudzić ...

Liskka, ja idę w niedzielę na glukozę i mam nadzieję, że pójdzie w miarę lekko jak u Ciebie:)
Magda, Zosia jest śliczna. Ubranko mówi samo za siebie:) Super, że tak Wam dobrze idzie karmienie i oby nie zobaczył nikt smoczka, to się trochę prześpisz :)
Bziumelka, no to Cię wymęczyła Sonia. Ale najważniejsze, że już jest z Tobą, idzie Wam karmienie i możesz już się nią nacieszyć:)
Ewelina, trzymam kciuki za szybką akcję :)

Genna, zazdroszczę talentu:) Ten sposób na swojego mężczyznę co znalazłaś, to ja już dawno zaczęłam stosować i teraz jak wraca, to zazwyczaj jak powiem to posprząta itd. Tylko w ciąży mi się zmieniło i nic mi się nie chce, tylko bym siedziała w pokoju małej, układała ubranka i czekam na ich prasowanie:)

Ostatnia edycja:
Magda śliczności z Twojej córci :-)

Genna jakie cuda tworzysz. Ja nawet kreski nie umien narysować.

Kasik zdrówka dla taty.

Lisska to u was są inne glukozy niż u nas. Pomarańczowa nie brzmi strasznie. A kiedy wyniki?

Olusia i jak u Ciebie? Lekarz powiedział kiedy wyjdziesz?

Aisa79, niby za tydzień ale przeważnie zawsze sa wcześniej. Dodatkowo miałam morfologię drugiego trymestru i badanie moczu.
Wizytę mam w poniedziałek :-)

A ty kiedy robisz ?

Magda, śliczna dziewczynka :-)

Lisska jutro jest ten dzień :-D. Poranek z glukozą :-D dobrze, że mój T ze mną jedzie to będe mogła mu pozrzędzić. Wyniki pewnie w środę bo tak mam wizytę. Robię jeszcze, jak co msc, mocz i morfologię.

reklama
Do góry