reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hope, gratulacje :)))

Magda, bziumelka, powodzenia i trzymam kciuki. Czekamy na maluszki styczniowe, które może zdecydują się wreszcie odłączyć się pępowiną od matek :-)

Ja narazie czuję się dobrze. Poszłam wcześniej spać, więc jestem wyspana. Gorączki nie mam, głowa nie boli, ale katar mam. No cóż pewnie niedługo się rozwinie. Dziś wraca mąż, to pojedzie do apteki, a narazie leczę się domowymi sposobami. Nic dziś nie robię, tylko leżę w łóżku.
Najbardziej martwią mnie bóle podbrzusza. W nocy czasami budzę się bo czuję, że pobolewa. Nie jest to nic mocnego, ale mimo wszystko mnie martwi. Kolejna rzecz żeby powiedzieć lekarzowi. Muszę sobie wszystko zapisywać.

Hope gratulacje :-D

Magda Ale super :-D trzymam kciuki! A może już jesteś po? To już w ogóle byłby super szybki poród ;-)

Bziumelka trzymam kciuki :-)

Luize stanę w rossmanie lub w smyku i wybiorę jakieś dwie różne butelki, pewnie avent i coś jeszcze. Nie wiadomo co dziecko polubi a nóż trafię. Generalnie dziewczyny różne polecają, może jeszcze podpowiedzą :-) Fajnie ze masz łóżeczka, to już grubszy zakup za Tobą

Dziewczyny, przeczytałam ten tekst i poryczałam sie ze smiechu- co prawda sama prawda ale i tak póki co śmieszy... poczytajcie nieświadome mamuśki :-D

Załączniki

• to nie bajka.jpg
    to nie bajka.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 63
Cała moc z Wami dziewczynki!!! Ale sie dzieje :)

Anulla ja tez mam bole. Jak mnie cos nie kłuje jakby w szyjce to wczoraj budziły mnie takie cmiace bole w dole brzucha. Generalnie to na 1,5 tygodnia spokoju mam ze 2 noce bolowe. W grudniu byłam na dodatkowej wizycie ze względu na bole i było wszystko ok wiec i teraz nie chce panikować. Troche boje sie ze na wizycie 2.02 moja szyjka będzie skrócona. W poprzedniej ciazy w 31 tyg leżałam w szpitalu tydzien ale udało mi sie donosić ciąże z rozwarciem na 2 cm tylko ze wtedy jakoś byłam spokojna a teraz wszystkiego sie boje :)

Hania, ja miałam bóle jakoś do 13tc, ale lekarz powiedział, że będzie mnie bolało przez zrosty które mam. Potem był spokój i teraz praktycznie codziennie mnie boli. Nie jest to mocne, ale mimo wszystko odczuwalne. Właśnie boję się tej szyjki. No nic do wizyty wytrzymam i jeśli wszystko będzie ok, to postaram się uspokoić. Narazie tylko staram się nie panikować, bo to nie pomaga.

Dziewczyny jeśli kupowałyście śpiworki do łóżeczka dla maluchów, to jaki rozmiar? Ja chciałam kupić 62-68cm ale wydały mi się one taaakie wielkie, że nie wzięłam. I teraz sama nie wiem jaki kupić.

reklama
Do góry