reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda z dwojga złego wolę poród sn ;-) nie chciałam naciągać okulisty na papierek zalecający cc, chciałam wiedzieć konkretnie czy wszystko jest OK

Bziumelka ważne, że Sonia jest pod stałym nadzorem lekarzy, a Ty sobie leż i zgłębiaj ulubioną lekturę ;-)

Anulla zdrówka życzę. Oby choróbsko nie rozwinęło się. Mi najbardziej pomógł czosnek na kanapce, więc nie wykręcaj się ;-) Jeśli jutro nie będzie poprawy to spróbuj umówić się do rodzinnego, może zaleci coś jeszcze. Ja dostałam od rodzinnego leki homeopatyczne wspomagające leczenie infekcji

reklama
Nie bylo mnie caly dzien, bylam pewna, ze juz ktoras sie wyklula a tu cisza :(

Anulla ja po syropie *spam* mialam mega zgage i to pierwszy raz w zyciu. Na katar sa krople *spam*, troche pomagaja. Robilam tez inhalacje z soli kuchennej, pomagalo na gardlo i kaszel. Pilam tez sok malinowy z lipa. Ogolnie to wszystko bardziej lagodzilo objawy niz pomagalo ale nic innego nie mozna w naszym stanie brac. Jak nie masz goraczki to nie bierz paracetamolu. Acha, na kaszel syrop Stodal pomagal.

Kurcze ja już niewiem dziś też mam taki bezbarwny płyn i już sama nie wiem czy tak wody mogą sie powolutku sonczyć. I do tego boli brzuch i sztywnieje . A mały sie rozpycha że hoho.

Bziumelka - trzymam kciuki, aby wszystko sprawnie poszło &&&&&&&

Smerfeta - na tę chwilę zakupiłam jedynie dla maluchów 2 białe łóżeczka z Ikei z materacami, są jeszcze w kartonach. Reszta jeszcze w powijakach. Trochę ubranek dla Zuzi mam dostać od mojej przyjaciółki.
A tak przy okazji jakiej firmy wybrałyście butelki do karmienia?

Bziumelka to juz jest znęcanie sie nad matką , powiedz swojej Sonii ze ciocie juz czekają na nią :)
Oznajmiam ze mogę juz rodzic :) dzisiaj ostatnie zajęcia w szkole
rodzenia za mną :) dzisiaj były zajęcia z fizjoterapeutką , baaaardzo ciekawe :)
Anulla zalegają w łóżeczku, wygrzewaj sie ile wlezie zeby choróbsko wyszło. Nos możesz tez zakrapiax wodą morska w Sprayu :)

Hey ;-)
Przepraszam,ze dopiero dzisisj pisze ale mala pochłonęła mnie całkowicie...

7stycznia o godz. 12:55 poprzez cc przyszla na swiat moja córeczka 3850kg 56cm 10pkt...

Trafiłam 5.01 do szpitala z krwawieniem po naturalnym przydpieszaczu porodu haha...mialam 1cm rozwarcia i do srody nic nie postepowalo. Brak skurczy brak postepujacego rozwarcia wody i czop nie odszedl. W srode decyzja o cc w 41tc...

Cc nie taka straszna jak mowia. Pierwsza doba jest najgorsza,leżysz i nawet glowy nie można podniesc. Po 12h pionizuja,musialam wstac i zaczac się po malu ruszać podlaczona do kroplowki i cewnika. Nastepny dzien po cc juz był lepszy...im więcej sie ruszalam tym mniej bolało i sxybciej eraxalam do normalnosci. Smieje się,ze goi sie jak na psie. Nacięcie mam bardzo ładnie zszyte.

Od trzevvh dni xmagamy sie x zasypianiem malej i chyba zacxyna dostawać kolki. Jutro smigami po te niemieckie kropelki...

reklama
Do góry