reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kotuska tekst świetny i to sama prawda, dlatego ostatnimi czasy coraz częściej zastanawiam się jak to będzie, czy sobie poradzę, jak podołam przy pierwszym katarku, pierwszej gorączce, czy dam radę wszystko podgarnąć itd itd.... :sorry: Koleżanka mówi, że jakby co mam do niej dzwonić w dzień i w nocy. Biedna, sama jeszcze nie wie co mi proponuje ;-) :-D
Mi bardziej podoba się tekst o tym jak chorują kobiety. No u mnie to sama prawda!!!! :-D

Anulla
ja nie kupuje śpiworka. Co do rożka, to mam zamiar kupić taki, który po rozłożeniu będzie nadawał się jako np mała kołderka do wózka. Kombinezony dostałam w sumie 3. Na szczęście bo nie wiem czy w ogóle się przydadzą, to zależy jak szybko przyjdzie wiosna :) Dwa są małe - jeden cieńszy a drugi grubiutki a trzeci to już jest dość spory i też cieplutki

Ewelina już niedługo :) jupi a Magda i Bziumelka to chcą dzisiaj urodzić :) mowilam ze po kolei wszystkie wyplują dzien po dniu do piątku :)
Ciekawe jak Emilia?
Ja dzisiaj dostałam ciuszki dla młodego od 62 , mało noszone bo mojej koleżanki synek jak siebucieszyl to 62 ledwo sie zmieścił a 68 idealne, wiec mam jeansy i spodenki juz na wiosnę lato :)

Smerfeta też właśnie taki rożek kupiłam, który będzie mógł robić za kołderkę.

Coraz częściej zastanawiam się nad tym czy i jak sobie poradzę. Czekam na maj i na mojego synusia z utęsknieniem ale właśnie boję się jak to będzie wyglądało przy kąpieli na początku, karmieniu, katarku. Ach to chyba jest normalne. Wszystkie będziemy świetnymi mamusiami nawet w ufajdanym t shircie :-D

Hej dziewczyny u mnie lipa trochę. Skurcze nieregularne rozwarcie nie postępuje. Czeka mnie dluuuga noc. Będę miała jeszcze USG robione. Ogólnie to w szoku jestem bo przejęli się tym że ciąża jest po in vitro.

Ciekawe jak Bziumelka...

Ewelina a ty w szpitalu?

Smerfeta, jeden rożek właśnie mam taki, że będzie służył jako kołderka. Ale 1 chcę rozpinany. Ja dostałam od koleżanki rzeczy która też rodziła w maju, ale jej córcia jest malutka i w rozmiar 62cm kombinezonu na zimę wchodziła jak miała pół roku i nie rosła tak szybko, więc dużo rzeczy jest malutkich. I kombinezon tylko 1 jej wystarczył. Ja będę musiała kupować, ale później.

Też się zastanawiam, czy sobie poradzę i to chyba normalne. Koleżanka też mi mówiła, że jak coś to mi pomoże, ale tak trochę głupio mi będzie do niej dzwonić :) Ja mam jeszcze większe obawy, bo mąż ma wyjazdową pracę i jestem sama i niestety będę musiała ze wszystkim sama sobie radzić i decydować. To najbardziej mnie przeraża. Nawet w czasie choroby, to do sklepu, do lekarza, apteki - wszędzie sama :(

Magda, niech ta noc szybko minie:)
Bziumelka nie pisze, to może już tuli córcię :)

reklama
Madzia ja w domku.mam czekac na mocniejsze skurcze narazie bez zmian co.30 min ale takie po ok 15 sekund. A rozwarcia puki co nie mam .
A co ile mialas skurcze w nocy , bardzo bolesne ?

Do góry