reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Od godziny 1 z groszem nie śpię. Mam skurcze które robią się coraz bardziej dokuczliwe i regularne. Próbuje jeszcze odpoczywać a najlepiej zasnąć ale się nie da. Mężuś zasnął przed chwilą ale czuwajaco ;) co się porusze to słyszę że naslu****e czy mam skurcz.
W domu chcę być jak najdłużej ale nie wiem ile wytrzymam :) jestem jakoś dziwne spokojna.
Trzymajcie kciuki żeby się dalej rozwijało i mały uparciuch dzisiaj się urodził.

Hope gratuluje :) wymiary idealne niuni.

Magda masz racje ja tez siedziałbym jak najdłużej w domu

Ewelina mogą sączyć sie już wody. Moze niedługo przyjdą skurcze?

A ja zaraz ide na porodowke i bede miec wywolywanie wiec moze magda urodzimy w ten sam dzien. Wiem ze maja zaczas od lewatywy a potem dokladac nastepne leki jak cos. Trzymajcie kciuki aby podziałały.

reklama
Do góry