reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

co do nosidełka, to my zakupiliśmy bebconfort. Też bardzo fajny, usztywniany. Kupiliśmy od mojej znajomej, ona płaciła ponad 300zł, nam sprzedała za 100zł. Też sobie chwaliła i była zadowolona. Ale ja dopiero powiem coś na jego temat, jak mąż zacznie naszą małą nosić.

reklama
Emilia, moc z Tobą !!!

Anulla, ja jak sie przeziebiłam to robiłam sobie inhalacje nad miską. Wsypywałam sól zwykłą, majeranek i czosnek proszkowany i powiem Ci ze sie duzo lepiej czułam. Oczywiscie po takim ciepełku od razu do łozka.Na gardło tabletki z prenatalu.

Anula ja tez kurowalam sie syropem *spam*, na gardlo tez te tabletki i do nosa spray z tej firmy. Ale ostatnio bylam tak przeziebiona ze syrop nie dal rady i kupilam tabletki dla kobiet w ciazy prenatal gripcare, czy jakos tak. Oprocz tego duzo czosnku na kanapkach, herbata z miodem i cytryna. Powinno pomóc :-) . A i na katar inhalacje robilam.

Babybjorn to dobra marka . Od kiedy będziecie używać nosidełek? My jeździmy w góry często wiec pewnie wtedy, do miasta chyba mi sie nie przyda .

Anulla , zdrówka ! Ja juz mam dość przeziębień i tych domowych kuracji . Chyba juz z 3 razy byłam przeziębiona ale na sCzscie tez bez gorączki i większych akcji .

lilka,ale w ciąży można inhalacje z amolu?
liskka, ja starałam się jak mogłam żeby nie być chora, bo ja choruję rzadko, ale bardzo intensywnie. Boję się, że tym razem mnie porządnie sieknęło. Jak coś to jeszcze jutro pojadę do lekarza, o ile będzie przyjmował.

reklama
Magda dzięki :) Na jakiś czas mnie opuściła, ale widocznie nie może żyć beze mnie, bo wczoraj wróciła. Także wszystko co pomoże żeby nie mieć zgagi jest mile widziane :) No i dzisiaj szybciej spać pójdę, bo ledwo na oczy patrzę. Chociaż to dobre, że może spokojnie noc prześpię.

Do góry