reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

oj dziewczyny ale te wasze dzieciaczki sie ociągają :D
Ja wczoraj bylam na spotkaniu z dziewczynami z pracy i wrocilam kolo pierwszej. tak mnie po tym brzuchu wytarmosily, ze jak wracalam do domu myslalam ze juz sie zaczyna cos dziac . ale poszlam spac i powolutku przeszlo . chyba zaczne wozic torbe w samochodzie :rolleyes:

reklama
Liskka, te ubranka tam u ciebie są po prosty super! Jak ja bym chciała taki komplecie z krótkimi spodenkami ;) u nas nie widziałam nawet podobnych.

Liska slicznosci ubranka, moje kolory :)

Smerfeta wyobraz sobie, ze goscie chcieli mi przywiezc wozek, co prawda nie emmaljunga ale polka cenowa ta sama ;) Oferowali tez super lozeczko w ogole nie uzywane bo ich synek lezal tam tylko do zdjecia przed chrzcinami. No ale lozeczko juz zamowione a wozek jednak chcialabym nowy.

Miałyśmy dzisiaj wyjść, ale pediatra po osluchaniu Jagienki, stwierdził szmer nad serduszkiem, prawdopodobnie nic ważnego, ale trzeba jutro też ją odsłuchać i jeśli nic nie będzie - di domu, w przeciwnym razie ( w to nie wierzę) usg serca. Aż się popłakałam.

Oktavi trzymam kciuki za jutro zeby wszystko było ok, a na pewno bedzie musi byc! Czekamy jutro na info ze jestescie z Jagienka w domku. Trzymaj sie ciepło

reklama
Do góry