reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oktavi, na pewno jest wszystko dobrze ale lepiej sprawdzić. Kciuki żebyście mogły jutro wyjść do domku.

Liskka, oj nawet nie mów ;)
Zapewne nie opłaca się wysłać do Polski takiego cuda?

reklama
Magda nie wiem czegoś podobnego do tego co maluszka nie widziałam w zara kids, sprawdź stronę ale mysle ze na wiosnę lato cos powinno wyjść.
Oktavi dla zdrowia Jagienki dacie radę jeszcze jedną noc przeżyć w szpitalu :) mam nadzieje ze tylko na wyrost lekarz was tam zostawił :) kciukaski za jagienke :)

Magda, dokladnie w zarze baby masz namiastke . Przesyłka stad to koszt ok. 60zl plus cena ubranka to koszt robi sie juz duży . Mogę podesłać ci stronkę na pw gdZie wysyłają za granice podobne ciuszki

Ostatnia edycja:
Oktavi kciuki trzymam za Jagienkę. Dopilnuj tylko by córcię dobrze przebadali w szpitalu, abyś później nie musiała już szukać specjalistów

Magda sukieneczka faktycznie super, jedna i druga. Trzeba mieć fantazję być coś takiego zrobić :tak:

Kasik to faktycznie gości masz super, tylko kobito wybrzydzasz ;-)

Liskka fajne wymyślne ubranka :tak:

Oktavi, na pewno jest wszystko dobrze ale lepiej sprawdzić. Kciuki żebyście mogły jutro wyjść do domku.:tak:

Lisska
sliczne ubranka...:tak:

szczerbatka, magda i bziumelka
... obijacie sie... !! :tak:

Liskka, będę śledzić kolekcję zary ;)

Olusia, Bziumelka ma rację to nie my się obijamy tylko nasze dzieci.
Ja dzisiaj nadzieję dostałam ;) pojechaliśmy sobie na obiad do knajpki i jak szliśmy było mi strasznie ciężko jak bym kamień dźwigala. Na miejscu brzuch zaczną twardniec i kręgosłupa zaczął mnie boleć. Mąż od razu zauważył że coś się dzieje ale ja twardo że nic że wszystko ok. Wróciliśmy do domu jeszcze ze dwa razy brzuch stwardnial i przeszło :(
Trzeba przestać czekać na jakieś "znaki" bo do głowy dostanę ;)

Ja czuję czkawke tak od 21-22tc i do dnia dzisiejszego ona wystepuje średnio codziennie (jednego dnia nie ma ale nastepnego jest dwa razy). Trwa to ok 5-10 minut i jest to zdrowe dla dzieciaczka wiec nie ma sie czym martwic, bo ono w ten sposób cwiczy. Od kilku ładnych tygodni to już nie tylko ja czuje ale i widze bo brzuszek sie rusza, ale moja córcia to jest bardzo aktywna, nie ma dnia abym sie zastanawiała czy sie rusza czy nie jedynie co to jest spiochem i pierwsze porządne ruch tak po godzinie 10tej :)

reklama
Medalikara, bo to sa ubranka na ulice :) jest ich pełno i taka moda na ubieranie, a w domu wiadomo na dresowo :)
W małych sklepach jest ich o wiele wiecej i w bardziej przystępnych cenach ( wiadomo jak na tutejsze warunki, nie da sie przeliczać tez wszystkiego na złotówki ) , na necie natomiast trzeba sie naszukać , nie znam takich konkretnych stron . Ja mało tez zamawiam na necie. Jak juz to na eBayu.

Ostatnia edycja:
Do góry