reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny cudeńka robicie. Ja tez lubie sie pobawic w szwaczke ale w ciazy całkowicie weny brak wiec wszystko kupne, choc pewnie najdzie mnie czas szycia i przeszyje cały dom :)

reklama
Hania no w końcu przyszlas do nas :)

Genna super szwaczka z Ciebie :) pięknie Ci idzie szycie i fajnie wszystko dobierasz :)

Magda Ciebie nie pochwalę bo nie widzę Twojego zdjęcia na telefonie ;) jutro sprawdzę i jakby co zamawiam u Ciebie kiece dla Aluski ;)

Kasik ale masz fajnie, wyprawka sama Ci się kompletuje. Jeszcze tylko potrzeba by gości z emaljunga na zbyciu ;)

Bziumelka pewnie jak przestaniesz czekać i zajmiesz się czymś fajnym to Sonia zdecyduje że wychodzi ;) taka mała zlosnica będzie ;)

Tak godzinkę temu dzgalam brzuch by tatuś mógł poczuć jak Aluska oddaje. Owszem oddawala, trochę dupcie wypinala, tatuś usatysfakcjonowany poszedł spać, po czym mała oddaje mi i teraz ona dzga aż mam wrażenie że cała kołysze się na tyłku od tych jej charcow ;)
Co do czkawki to moja albo nie posiada czegoś takiego albo ja nic nie czuję

Dobranoc :)

Bziumelka, może nasze dziewczyny koniecznie chcą babciom i dziadkom zrobić prezenty swoim przyjściem na świat ;)
Ciekawe jak Szczerbatka bo się nie odzywa .... może w szpitalu ;)

Smerfeta, jakby co nie ma problemu ;)

Magda u mnie cisza. Juz nawet nie mam delikatnych skurczy. Jedynie co to brzuch mi się bardziej obniżył. Nie odzywam się, bo miałam zabiegany weekend :-).
Jutro idę do lekarza i niech podejmuje jakaś decyzję, bo oszaleje :-/. Dobrze, że Piotruś sie rusza to wiem, że z nim wszystko ok.

Hej dziewczynki
Wczoraj w nocy zaczal sie ruszać w koncu i spokojnie mogłam isc spać ale prawda taka ze można dostac kota do głowy jak juz sie zacznie analizować .

Aisa79, fajny śpiworek :) tez mam na liście :)
My z wyprawka daleko w lesie bo tylko ciuszki na razie kupujemy a gdzie reszta hehehe Ale juz w lutym jedziemy do ikei po łóżeczko, komodę, półeczki i zamówimy w koncu wózek :D

Ostatnia edycja:
Szczerbatka, a już myślałam że u ciebie chociaż coś się zadziałało. To mamy trójkę uparciuchow ;) tyle że Twój książę to już po terminie jest.
Ja też teraz czekam na ruchy bo wiem że wszystko dobrze jest.

U mnie tez nic :( Bardzo kłuje w szyjke i pobolewa brzuch i już. Czop wychodził 24h i nie sadziłąm że moze tak być go dużo. Nawet przestałam już czekać i wpatrywać sie w objawy bo to brak sensu.

reklama
Dziewczyny ależ to oczekiwanie jest straszne! Ale chyba rzeczywiście najlepiej byłoby nie wyczekiwać tylko czy tak sie da? :)

No i podziwiam zdolniachy!!! Piękne te cudeńka a przede wszystkim Genna widziałam w necie pościel w identyczne grochy i zakochalam sie w niej. Patrzę a u Ciebie taki sam wzór ! Organizer pierwsza klasa!!!

Liska na pobudzenie dzidzi mozna wypić tez kilka łyków chłodnej wody. I u mnie to działa aczkolwiek specjalnie tego nie robię. W nocy jak idę siusiu to muszę napić sie chociaż pół szklaneczki i mała zaraz sie odzywa wiec chyba to dobra metoda.

Kasik takich gości to nawet na leżąco przyjmuj hahaha

U mnie chwilowo bez boli ale pewnie jak postoje przy obiedzie to pojawia sie. A moze dzis nie? :)

Dziękuje Wam za miłe przywitanie :)

Miłego dzionka .... I czekamy na dalszy rozwój sytuacji :)

Do góry