reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny cudeńka robicie. Ja tez lubie sie pobawic w szwaczke ale w ciazy całkowicie weny brak wiec wszystko kupne, choc pewnie najdzie mnie czas szycia i przeszyje cały dom :)

reklama
Hania no w końcu przyszlas do nas :)

Genna super szwaczka z Ciebie :) pięknie Ci idzie szycie i fajnie wszystko dobierasz :)

Magda Ciebie nie pochwalę bo nie widzę Twojego zdjęcia na telefonie ;) jutro sprawdzę i jakby co zamawiam u Ciebie kiece dla Aluski ;)

Kasik ale masz fajnie, wyprawka sama Ci się kompletuje. Jeszcze tylko potrzeba by gości z emaljunga na zbyciu ;)

Bziumelka pewnie jak przestaniesz czekać i zajmiesz się czymś fajnym to Sonia zdecyduje że wychodzi ;) taka mała zlosnica będzie ;)

Tak godzinkę temu dzgalam brzuch by tatuś mógł poczuć jak Aluska oddaje. Owszem oddawala, trochę dupcie wypinala, tatuś usatysfakcjonowany poszedł spać, po czym mała oddaje mi i teraz ona dzga aż mam wrażenie że cała kołysze się na tyłku od tych jej charcow ;)
Co do czkawki to moja albo nie posiada czegoś takiego albo ja nic nie czuję

Dobranoc :)

Bziumelka, może nasze dziewczyny koniecznie chcą babciom i dziadkom zrobić prezenty swoim przyjściem na świat ;)
Ciekawe jak Szczerbatka bo się nie odzywa .... może w szpitalu ;)

Smerfeta, jakby co nie ma problemu ;)

Magda u mnie cisza. Juz nawet nie mam delikatnych skurczy. Jedynie co to brzuch mi się bardziej obniżył. Nie odzywam się, bo miałam zabiegany weekend :-).
Jutro idę do lekarza i niech podejmuje jakaś decyzję, bo oszaleje :-/. Dobrze, że Piotruś sie rusza to wiem, że z nim wszystko ok.

Hej dziewczynki
Wczoraj w nocy zaczal sie ruszać w koncu i spokojnie mogłam isc spać ale prawda taka ze można dostac kota do głowy jak juz sie zacznie analizować .

Aisa79, fajny śpiworek :) tez mam na liście :)
My z wyprawka daleko w lesie bo tylko ciuszki na razie kupujemy a gdzie reszta hehehe Ale juz w lutym jedziemy do ikei po łóżeczko, komodę, półeczki i zamówimy w koncu wózek :D

Ostatnia edycja:
Szczerbatka, a już myślałam że u ciebie chociaż coś się zadziałało. To mamy trójkę uparciuchow ;) tyle że Twój książę to już po terminie jest.
Ja też teraz czekam na ruchy bo wiem że wszystko dobrze jest.

U mnie tez nic :( Bardzo kłuje w szyjke i pobolewa brzuch i już. Czop wychodził 24h i nie sadziłąm że moze tak być go dużo. Nawet przestałam już czekać i wpatrywać sie w objawy bo to brak sensu.

reklama
Dziewczyny ależ to oczekiwanie jest straszne! Ale chyba rzeczywiście najlepiej byłoby nie wyczekiwać tylko czy tak sie da? :)

No i podziwiam zdolniachy!!! Piękne te cudeńka a przede wszystkim Genna widziałam w necie pościel w identyczne grochy i zakochalam sie w niej. Patrzę a u Ciebie taki sam wzór ! Organizer pierwsza klasa!!!

Liska na pobudzenie dzidzi mozna wypić tez kilka łyków chłodnej wody. I u mnie to działa aczkolwiek specjalnie tego nie robię. W nocy jak idę siusiu to muszę napić sie chociaż pół szklaneczki i mała zaraz sie odzywa wiec chyba to dobra metoda.

Kasik takich gości to nawet na leżąco przyjmuj hahaha

U mnie chwilowo bez boli ale pewnie jak postoje przy obiedzie to pojawia sie. A moze dzis nie? :)

Dziękuje Wam za miłe przywitanie :)

Miłego dzionka .... I czekamy na dalszy rozwój sytuacji :)

Do góry