reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lisska niesamowite są te ubranka. Twój synek będzie się w nich super prezentował :-)

Kasik mi Twój wózek bardziej podoba się w beżu. Bo tylko te dwa kolory chyba są tak?

Oktavi dobrze, że lekarz czujny i lepiej sto razy sprawdzić niż coś przeoczyć. Napewno jest wszystko w porządku.

Szczerbatka, Magda, Bziumelka ależ emocje z wami, każdego dnia coraz większe :-D

Olusia syropek powoli zaczyna działać :-)

A ja kupiłam dzisiaj łóżeczeczko. Ok środy powinno do mnie dotrzeć :-)

reklama
Aisa79, gratuluje zakupu :) pochwal sie :)

Kasik, mi tez wersja w tej wanilii bardziej sie podoba :)

Dzisiaj dla odmiany młody bombardował mnie cały dzien .
Jutro mam wizytę to sie zobaczymy .

Ostatnia edycja:
Liska i Aisa wozek jest jeszcze ciemnobrazowy i granatowy ale ten ostatni nie jest w skorze. Jest tez wersja de luxe granat z biela, czern z biela i chyba jasnorozowy z biela ale nie sa skorzane a mi na tym zalezy. W necie waniliowy wyglada ladnie ale na zywo bialy nie ma sobie rownych. Zadecyduje juz w sklepie.

Ostatnia edycja:
Kasik trudny wybór między białym a wanilią. Kiedy chcesz zamawiać?

Lisska nie wyświetla mi się w tel zdjęcie Twojej pracy

Łóżeczko wybrałam takie

Załączniki

• 1421621716338.jpg
    1421621716338.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 53
Medalikara , niestety nie mam podsumowania 2014 r. Jakis czas temu zmieniłam listę komu sie udało i w ogóle ale sie nie zapisała osie wkurzylam wrrr generalnie nie mogę juz dopisywać bo skończyły mi sie znaki w poście :/ ale z tego co wiem co jakby my to ostatni ten boom i cisza teraz, cos Jakis zastój sie zrobił

Magda takie odczucia jak ty masz to ja mam od szpitala , dzisiaj znowu powróciły bóle miesiaczkowe i ból kręgosłupa :/ oj ja do terminu chyba nie dam rady donosić. Coraz gorzej mi sie chodzi , stopy puchną - ahhhh uroki ciązy , poprawilabYm Sobie humor zakupami ale nawet nie dam rady po biedronce sie przejść , jutro pojade chociaż do rossmana po walki na głowę :p i zrobię sie na bóstwo na środową wizyte u gina :p.
Dobranoc dziewczynki :)
Inprosze zacząć rodzic , w kolejności zgodnie z listą :)

Aisa w sklepie nie trzeba zamawiac bo maja zawsze je na stanie, przynajmniej tak mowil sprzedawca ale wczesniej zadzwonie i sie upewnie czy sa oba. Nie wyswietla mi sie Twoje lozeczko :( ale liski dzielo widze :)
Edit: teraz mi sie wyswietlilo lozeczko, slodkie :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

bezsennosc mnie wykonczy
od 4 nie spie
cos sie tu dzieje ktoras juz urodziła??:)

Olusia i jak tam Twoje cukry ??

Ja obudziłam sie z takim bólem w prawym boku o 6:30 ze juz nie jestem w stanie usnąć :/

Kasik36, sam granatowy jest fajny, a dlaczego koniecznie chcesz z eko skory ?
Ta wanilia pewnie masz racje ze lepiej na necie wyglada, w rzeczywistości moze taki żółtawy kolor trochę byc.

ed. Aisa79, słodkie! podoba mi sie takie połączenie białego z naturalnym kolorem drewna

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, chyba bym wybrała biały ;)

Szczerbatka, Bziumelka macie dzisiaj wizyty? Czekam na info co u Was ;)

Ja się dowiedziałam że znajoma urodziła. Miała termin na 14.01 a 13 urodziła. O 9 rano złapały ją pierwsze bóle o 21 córką była na świecie. Dziewczyna mojej postury i brzuszek też taki nieduży a córcia 4,5 kg i 54 długa ;) poród sn.

Do góry