reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lisska niesamowite są te ubranka. Twój synek będzie się w nich super prezentował :-)

Kasik mi Twój wózek bardziej podoba się w beżu. Bo tylko te dwa kolory chyba są tak?

Oktavi dobrze, że lekarz czujny i lepiej sto razy sprawdzić niż coś przeoczyć. Napewno jest wszystko w porządku.

Szczerbatka, Magda, Bziumelka ależ emocje z wami, każdego dnia coraz większe :-D

Olusia syropek powoli zaczyna działać :-)

A ja kupiłam dzisiaj łóżeczeczko. Ok środy powinno do mnie dotrzeć :-)

reklama
Aisa79, gratuluje zakupu :) pochwal sie :)

Kasik, mi tez wersja w tej wanilii bardziej sie podoba :)

Dzisiaj dla odmiany młody bombardował mnie cały dzien .
Jutro mam wizytę to sie zobaczymy .

Ostatnia edycja:
Liska i Aisa wozek jest jeszcze ciemnobrazowy i granatowy ale ten ostatni nie jest w skorze. Jest tez wersja de luxe granat z biela, czern z biela i chyba jasnorozowy z biela ale nie sa skorzane a mi na tym zalezy. W necie waniliowy wyglada ladnie ale na zywo bialy nie ma sobie rownych. Zadecyduje juz w sklepie.

Ostatnia edycja:
Kasik trudny wybór między białym a wanilią. Kiedy chcesz zamawiać?

Lisska nie wyświetla mi się w tel zdjęcie Twojej pracy

Łóżeczko wybrałam takie

Załączniki

• 1421621716338.jpg
    1421621716338.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 47
Medalikara , niestety nie mam podsumowania 2014 r. Jakis czas temu zmieniłam listę komu sie udało i w ogóle ale sie nie zapisała osie wkurzylam wrrr generalnie nie mogę juz dopisywać bo skończyły mi sie znaki w poście :/ ale z tego co wiem co jakby my to ostatni ten boom i cisza teraz, cos Jakis zastój sie zrobił

Magda takie odczucia jak ty masz to ja mam od szpitala , dzisiaj znowu powróciły bóle miesiaczkowe i ból kręgosłupa :/ oj ja do terminu chyba nie dam rady donosić. Coraz gorzej mi sie chodzi , stopy puchną - ahhhh uroki ciązy , poprawilabYm Sobie humor zakupami ale nawet nie dam rady po biedronce sie przejść , jutro pojade chociaż do rossmana po walki na głowę :p i zrobię sie na bóstwo na środową wizyte u gina :p.
Dobranoc dziewczynki :)
Inprosze zacząć rodzic , w kolejności zgodnie z listą :)

Aisa w sklepie nie trzeba zamawiac bo maja zawsze je na stanie, przynajmniej tak mowil sprzedawca ale wczesniej zadzwonie i sie upewnie czy sa oba. Nie wyswietla mi sie Twoje lozeczko :( ale liski dzielo widze :)
Edit: teraz mi sie wyswietlilo lozeczko, slodkie :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

bezsennosc mnie wykonczy
od 4 nie spie
cos sie tu dzieje ktoras juz urodziła??:)

Olusia i jak tam Twoje cukry ??

Ja obudziłam sie z takim bólem w prawym boku o 6:30 ze juz nie jestem w stanie usnąć :/

Kasik36, sam granatowy jest fajny, a dlaczego koniecznie chcesz z eko skory ?
Ta wanilia pewnie masz racje ze lepiej na necie wyglada, w rzeczywistości moze taki żółtawy kolor trochę byc.

ed. Aisa79, słodkie! podoba mi sie takie połączenie białego z naturalnym kolorem drewna

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, chyba bym wybrała biały ;)

Szczerbatka, Bziumelka macie dzisiaj wizyty? Czekam na info co u Was ;)

Ja się dowiedziałam że znajoma urodziła. Miała termin na 14.01 a 13 urodziła. O 9 rano złapały ją pierwsze bóle o 21 córką była na świecie. Dziewczyna mojej postury i brzuszek też taki nieduży a córcia 4,5 kg i 54 długa ;) poród sn.

Do góry