reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelinka - jak boli mocno z lewej to może być kolka nerkowa- u mnie skonczyło się szpitalem. Duzo pić , nospa, lezenie na prawym boku - innego lekarstwa nie ma i do lekarza bo jeśli złapie cie atak to skurcze mogą spowodować skracanie szyjki.

A my po wizycie- maluszek wazy 3500 i czekamy na poród :)
Olusia powodzenia.

Duży już Twoj synuś, niedługo już go utulisz ;-)

reklama
Ewelinka - jak boli mocno z lewej to może być kolka nerkowa- u mnie skonczyło się szpitalem. Duzo pić , nospa, lezenie na prawym boku - innego lekarstwa nie ma i do lekarza bo jeśli złapie cie atak to skurcze mogą spowodować skracanie szyjki.

A my po wizycie- maluszek wazy 3500 i czekamy na poród :)
Olusia powodzenia.
O super! Niedługo zobaczysz swoje szczescie!

o ludzie dziewczyny, nie było mnie od czwartku i nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście przez te kilka dni :-p
w weekend miałam szkołę od rana do wieczora, a w piątek wychodne z mężem :cool2:moja mama została z dwójką maluchów, a my bawiliśmy się ze znajomymi w restauracji na andrzejkach :rofl2:ależ fajnie wyjść po tylu latach i wypić choć trochę % za którymi nie przepadam ale po takim czasie nawet mi smakowały :rofl2::-p

dziewczyny mamy tu nowe, szczęśliwe ciężaróweczki ??? przypominam o grupie na fb jak któraś chciałaby się bliżej poznać :) https://www.facebook.com/groups/307616456100265/ jak któraś z was chce dołączyć to zapraszam, tylko napiszcie swój nik z forum ;)

dziewczyny słyszałyście o zakupach przez allegro mobilne ??? dzięki kuponom zaoszczędziłam już na prezentach ok 60zł :cool2:co jakis czas aktualizowane są kupony.... ostatnio był 35zł mniej na zakupy z działu zabawki. Był jeden warunek, że zakup musiał być na kwotę 100zł i po zakupie odejmowali 35zł. Teraz jest kolejny kupon na wszystkie działy 20złotowy :)
Nauczyłam się robić zakupy przez telefon bo ceny naprawdę korzystne wychodzą :tak:polecam sprawdzić jak kupujecie prezenty na allegro czy nawet coś sobie ;-)

Zaszalalam dzisiaj na zakupach ale chcialam skorzystac z okazji, ze bylam w Olsztynie wiec wyszlam z centrum handlowego z 5 parami rajstop, 4 gatkami, jeansami, koszula a'la jeansowa i koszula nocna. Wszystko to oczywiscie ciazowe a koszula nocna moze byc tez do karmienia :)

Jestem po wizycie zrobili KTG i jakies male skurczyki powychodzily a na USG szyjka sie triche skrocila poltora tyg. temu miala 41 a dzis 34 . Zwiekszyl mi magnez i nospe i mam sie jeszcze bardziej oszczedzac . A na bol w boku nic nie poradzimy bo maly uciska na jakis nerw i to ten ostry bol . Mam lezec wiecej na prawym boku . A bol zlapal mnie w drodze do Warszaway na swiateczne zakupy, ale zostaje mi allegro

Ostatnia edycja:
ale naskrobałyście przez weekend:) Kasik, gratuluję zakupów:) w galerii robiłaś zakupy? Ja przede wszystkim muszę koszule kupić ciążowe, ale dopiero zacznę się za nimi rozglądać. Gdzie kupiłaś?

reklama
lionnessa zaakceptowałam :)
nie wiem kto jeszcze chciał dołączyć ale "wisi"mi na liście jeszcze jedna dziewczyna o inicjałach J. Ł

Do góry