reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelinka - jak boli mocno z lewej to może być kolka nerkowa- u mnie skonczyło się szpitalem. Duzo pić , nospa, lezenie na prawym boku - innego lekarstwa nie ma i do lekarza bo jeśli złapie cie atak to skurcze mogą spowodować skracanie szyjki.

A my po wizycie- maluszek wazy 3500 i czekamy na poród :)
Olusia powodzenia.

Duży już Twoj synuś, niedługo już go utulisz ;-)

reklama
Ewelinka - jak boli mocno z lewej to może być kolka nerkowa- u mnie skonczyło się szpitalem. Duzo pić , nospa, lezenie na prawym boku - innego lekarstwa nie ma i do lekarza bo jeśli złapie cie atak to skurcze mogą spowodować skracanie szyjki.

A my po wizycie- maluszek wazy 3500 i czekamy na poród :)
Olusia powodzenia.
O super! Niedługo zobaczysz swoje szczescie!

o ludzie dziewczyny, nie było mnie od czwartku i nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście przez te kilka dni :-p
w weekend miałam szkołę od rana do wieczora, a w piątek wychodne z mężem :cool2:moja mama została z dwójką maluchów, a my bawiliśmy się ze znajomymi w restauracji na andrzejkach :rofl2:ależ fajnie wyjść po tylu latach i wypić choć trochę % za którymi nie przepadam ale po takim czasie nawet mi smakowały :rofl2::-p

dziewczyny mamy tu nowe, szczęśliwe ciężaróweczki ??? przypominam o grupie na fb jak któraś chciałaby się bliżej poznać :) https://www.facebook.com/groups/307616456100265/ jak któraś z was chce dołączyć to zapraszam, tylko napiszcie swój nik z forum ;)

dziewczyny słyszałyście o zakupach przez allegro mobilne ??? dzięki kuponom zaoszczędziłam już na prezentach ok 60zł :cool2:co jakis czas aktualizowane są kupony.... ostatnio był 35zł mniej na zakupy z działu zabawki. Był jeden warunek, że zakup musiał być na kwotę 100zł i po zakupie odejmowali 35zł. Teraz jest kolejny kupon na wszystkie działy 20złotowy :)
Nauczyłam się robić zakupy przez telefon bo ceny naprawdę korzystne wychodzą :tak:polecam sprawdzić jak kupujecie prezenty na allegro czy nawet coś sobie ;-)

Zaszalalam dzisiaj na zakupach ale chcialam skorzystac z okazji, ze bylam w Olsztynie wiec wyszlam z centrum handlowego z 5 parami rajstop, 4 gatkami, jeansami, koszula a'la jeansowa i koszula nocna. Wszystko to oczywiscie ciazowe a koszula nocna moze byc tez do karmienia :)

Jestem po wizycie zrobili KTG i jakies male skurczyki powychodzily a na USG szyjka sie triche skrocila poltora tyg. temu miala 41 a dzis 34 . Zwiekszyl mi magnez i nospe i mam sie jeszcze bardziej oszczedzac . A na bol w boku nic nie poradzimy bo maly uciska na jakis nerw i to ten ostry bol . Mam lezec wiecej na prawym boku . A bol zlapal mnie w drodze do Warszaway na swiateczne zakupy, ale zostaje mi allegro

Ostatnia edycja:
ale naskrobałyście przez weekend:) Kasik, gratuluję zakupów:) w galerii robiłaś zakupy? Ja przede wszystkim muszę koszule kupić ciążowe, ale dopiero zacznę się za nimi rozglądać. Gdzie kupiłaś?

reklama
lionnessa zaakceptowałam :)
nie wiem kto jeszcze chciał dołączyć ale "wisi"mi na liście jeszcze jedna dziewczyna o inicjałach J. Ł

Do góry