reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny zaraz sie zbieram do gina, dzis mam polowkowe.. ciekawa jestem czy poznac plec druga w 100%:tak: trzymajcie kciuki !

Bziumelka przykro mi bardzo co spotkalo twoja kolezanke... to wielka tragedia!! bardzo mi przykro :-(

reklama
Dziewczyny a jak uważacie dlaczego (z tego co czytam na naszym forum) mało mam kupuje mleko Bebiko? Jest na pewno najtańsze, ale zastanawia mnie, czy dzieci się nim tak samo najadają jak np. Bebilon. Muszę poczytać chyba o tym....

Ewelina ja nic takiego nie mam. Czasem mam mocny bol tak jakby jajnika. Nie pomogę.

Olusia &&&&&&&& za Was.

A ja po wizycie. Piotruś ma 970 g , ułożony glowkowo. Jest sliczny buziolek. Mam oczywiscie infekcje, standardowo, ale brzuszek ok i szyjka ok. Następna wizyta za 4 tygodnie. Acha! Wynikiem glukozy mam sie nie martwić. Jest ok. Takze bardzo sie ciesze, ze mojego Liska zobaczyłam.

Olusia, powodzenia na wizycie ;)

Ewelina, ja miałam ból ale bardziej w pachwinie tak jakby coś mi się tam związało. To również mogą być nerki. Poszła bym do lekarza z tym jeśli bardzo cię boli.

Agaawa, duży chłopiec już ;)

Witam dziewczynki :)
Bziumelka to co piszesz o córce znajomych jest straszne, ogromna tragedia ją spotkała. Ehh ciekawe co było przyczyną.

Olusia kciuki za wizytę i za Twoje 2 motylki, zdaj nam relacje po wizycie :tak:

Agaawa no to nasze dzieciaczki prawie tyle samo ważą, moja w 26t6dc czyli tak jak u ciebie ważyla 986g ;-). A masz focie dla forumowych cioteczek? Dobrze ze z glukozą jest wszystko dobrze.

Ewelina ja takiego bólu nie mialam, ale jak piszesz ze na przestrzal to moze faktycznie to nerki.

Ja od paru dni też zmagam sie z bólem w sumie cieżko mi sprecyzować czego, napewno nie krzyż bo boli bardziej lewa strona, albo miednica albo juz naczytalam sie ze to ból jak na rwe kulszową, najgorsze ze ledwo chodzę, bo jak staję na lewą nogę to mnie boli. Chodzejak inwalidka. Choć ostatnio tak sobie myśle łapałam wypadająca z reklamówki kawę w słoiku i tak jakoś niefortunnie stanęlam ze od tamtej pory boli mnie tak bardzo. Jutro mam wizyte u mojej ginki wiec moze da jakies wskazówki, moze powie ze moge skorzystać z fizjoterapeuty. No zobaczymy.
Wczoraj bylam z M w Ikei i kupilam lampkę nocną kwiatkuszka, śliczna jest.

reklama
Ewelinka - jak boli mocno z lewej to może być kolka nerkowa- u mnie skonczyło się szpitalem. Duzo pić , nospa, lezenie na prawym boku - innego lekarstwa nie ma i do lekarza bo jeśli złapie cie atak to skurcze mogą spowodować skracanie szyjki.

A my po wizycie- maluszek wazy 3500 i czekamy na poród :)
Olusia powodzenia.

Do góry