reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda na szczęście większość sprzedawców na allegro bardzo ładnie postępuje :)

Ona to już tylko chwilą i zobaczysz swój skarb. Będziesz miała cc?

Dziś robiłam w invicta badania i jako ciężarówka dostałam 2 siatki reklamowek i gratisów,m.in. smoczki. Miło tak :)

Na razie też myślę by prać bez płynu do płukania ale jeszcze pomyślę nad tym ;)

Montana fajna Twoja szkoła rodzenia, mam nadzieję że moja też taką będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!

A ja ja dzisiaj zaszalalam i kupiłam wozek Tako omega i fotelik z bazą izofix Cybex Aton3. Wynegocjowaliśmy super cenę i sie zdecydowałam, bo ma wszystko to, co wozek który mi sie marzył, a kolory to nie wszystko - oszczedzilam ok. 1000 zł w poeownaniu z tym kolorystycznie bajeranckim. Takze bardzo sie ciesze.

Agaawa wow super fura :-), a jak nas cieszy no nie? Ja jak kupilam to napatrzeć sie nie moglam hehe.

Smerfeta a kiedy idziesz do szkoły rodzenia?

Dziewczyny a co sądzicie o kosmetykach Bambino dla maluszków? Też dziś zachwalala położna. Bambino to mi sie kojarzy z dzieciństwem, choć nie wiem czy wtedy juz byly te kosmetyki, ale jakieś takie skojarzenia mam :sorry:

Agaawa, to mamy takie same wózki ;) tylko ja mam biały stelaż. Ile kosztował?

Dziewczyny co do cc to po jakim czasie można się o drugą dzidzie starać?

Ostatnia edycja:
Montana, jeszcze nie wiem. Mój Dr kazał się zastanowić do następnej wizyty ale teraz w poniedziałek chce umówić się z ordynatorem szpitala w którym chce rodzić na rozmowę (w szkole rodzenia mieliśmy z nim spotkanie i wyrazie pytań zapraszał do siebie) i z nim od razu to załatwić. Z dnia na dzień coraz bardziej panikuje i boję się że zablokuje się psychicznie żeby robić sn.

reklama
Syllkaa ja pralam w proszku Jelp i płynie zmiękczajacym też z tej serii -zapachu po wysuszeniu i prasowaniu w ogóle nie czuję, myślę że został Ci zapach płynu do płukania ...

Magda mi powiedzieli że rok trzeba odczekać a idealnie dwa ...

Emilia ja też będę miała cc, wrażenia na pewno Wam przedstawię niedługo ;-)

Przyszła moja sowa-przytulanka z pozytywną z Cloud B i jestem zakochana! Coś czuję że to nie ostatnia zabawka zakupiona z tej firmy bo są prześliczne i warte swojej ceny :tak:

Zobacz załącznik 656206

Do góry