reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
hehe no fakt bedziemny sobie stopniowo wstawiac to bedziemy widziec jak rosniemy:)eheh
chociaz tak raz w miesiacu bedzie widac roznice:)

Infinity - bardzo ladne lozeczko widze ze biale teraz kroluja....

Bzibziok - faktycznie na tym zdjeciu zupelnie innaczej brzusio wyglada -tez taki bardziej spiczasty masz:) Mi sie wydaje ze wlasnie w takich normalnych bluzeczkach to brzusie tak fajnie sie prezentuja i ja tez sie czuje najlepiej a jak ubiore cos w stylu ciazowym np odcinane pod biustem to zaraz 10 kilo wiecej i wielka jak szafa...

Magda 7891 - u ciebie dopiero sie zaczyna ale juz widac ze to nie z przejedzenia hihi - zobaczysz jak teraz pojdzie w przod...

Emilia, Infinity - u Was tez juz ladnie widac ze wy ciezarowki... Infinity - fajny pluszowy przyjaciel dla dzidzi - ja juz tez daaawno kupilam podobnego dla juniora - juz od kilku lat mowilam ze jak tylko zajde w ciaze to takiego kupie i Ciapek juz czeka na niego czeka:)

Esiek - piekny zgrabny brzusio - moze mniejszy ale widocznie taki twoj urok - przynajmniej plecy nie beda cie pozniej bolaly...

Lenkabar - piekny brzusio - haha i biust tez ladny

Jogo - no duzy masz ten brzusio widac ze juz na wylocie hihi

reklama
mi na zgage pomagala tylko sodka z mlekiem.
opryszczka nie jest niebezpieczna jeżeli juz wczesniej się ja mialo. ja smarowalam hascovirem. brzuszki macie piękne po porodzie będzie Wam brakować brzucholka . ja jutro miesiąc od porodu i nieraz się lapie na tym ze trzy mam za brzuch albo go masuje.

Do góry