reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Łóżeczko śliczne :) ono ma Normalne wymiary czy jest ciut większe, bo na takie wyglada?
Dziewczyny znalazłam super stronę i dodatkami dla dzieci, np rożki , sa tez inne rzeczy , w porównaniu no do efffi.pl to jestduzo tańszy, rożek na pewno zamówie, bo resztę sama sobie uszyje :) juz zamówiłam materiały bo były końcówki :)

Edit:
Juz cofnęlam sie do linka , łóżeczka jet takie standardowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
A to moj 26tc. Kazdy mowi ze malutki :(

Załączniki

• 1407429167235.jpg
    1407429167235.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 62
Infiniti te okrągłe zakończenia nie są idealnie gładkie ale mi się to akurat podoba bo widać że jest drewniane do reszty nie można się przyczepić. Jedyne co to mąż mówił że szuflada nie jest drewniana tylko z plyty ale ja tego w ogóle nie zauważyłam. Dzisiaj dokupilam materaz w entliczku bo ten w komplecie był cienki. Tak więc jak łóżeczko polecam jqk najbardziej ;)

Esiek jak to mały - przecież to kawał brzuszka już jest kobieto! :tak:śliczny :-)
Majka dzięki za info, to może lepiej kupie bez materaca jak jest średni :tak:

reklama
Do góry