reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
image.jpg
Widac?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 56
Magda i Emilka ale wy macie brzuchy:szok::szok::szok: Ja to swojego nie wstawiam bo u mnie nic prawie nie widać, troche się uwypuklił ale że zawsze miałam fałdke tłuszczową na brzuszku więc tego nie widać, ten tłuszczyk troche się rozciągnął. Wiec wizualnie tak samo... Az zaczełam sie martwic czy to moje maleństwo rośnie:confused::confused: Chyba nie wytrzymam bez usg do tego 01.09...

A te ubranka to taki poprostu impuls, wszystko kupiłam w dwa dni, pierwszy raz licytowałm na aukcjach i mi się spodobało. Najdrozszy był ten kombinezon zimowy i takie dwa polarowe kombinezoniki a takto to wszystko za grosze. Tez dostane ubranka ale to jeszcze teraz nikt nie daje bo przesady, jak powiedziałam teściowej że kupiłam to awanture zrobiła wiec już nic nie bede mowic a zaopatrzenie dalej bede robić. Czasami tez mam wyrzuty ze to jeszcze moze jakis sen i sie obudze i bedzie dupa ubranka zostana a ciazy i dziecka brak ale z drugiej strony tak bac to sie mozna do porodu.
Kiedys z Was powiedziała (bodajże Infinity ale mogę się mylić) że człowiek tak długo czekał na ciąże że teraz nie można sobie odmawiać... No i to zdanie do mnie trafiło.

Emilia, Magda śliczne brzuszki :tak:
Mój coś malutki chyba jak patrze na Wasze:sorry2: :

Obraz 002.jpgObraz 003.jpg

A to będzie pierwszy przyjaciel małej :-)

Obraz 001.jpg

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Bziumelka, ja też mam wizytę dopiero 1.09 to pierwszy raz muszę tyle czekać bo całe 4 tygodnie zawsze 2 max 3 tygodnie ;)
Brzuszkiem się nie przejmuj będzie pora to urośnie z dnia na dzień ;)

Infinity, śliczny brzuszek i wcale nie mały ;) a króliczek boski.

Magda tylko ze ja miałam wizyte 22 lipca czyli wychodzi 6tygodni...Dlatego to jest strasznie długo. Walcze ze soba i moze sie uda a jak nie to sie zlamie i pojde :)

Dziewczyny sliczne brzuszki ;)
Infiniti wybralas łóżeczko które 3 dni temu do knie dotarło; ) jest piękne. Mialam kupować pinio ale jak zobaczyłam to to się zakochałam i zamowilam ;)

reklama
Majka ooo super :-) czyli rozumiem że jest solidnie wykonane? Z białymi łóżeczkami czasami jest też problem że są niezbyt dokładnie pomalowane albo farba jest kiepskiej jakości i nie wygląda to estetycznie.

Do góry