reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Kasiekt i jak tam w tej ciunży się czujesz? Byłaś u lekarza?
Jutro ide do mojego ulubionego gina.A no gdyby nie brak okresu i te dwiw krechy to bym nie powiedziala ze jestem w ciazu.Czuje sie super,tylko nie wiem czy to mozliwe ale mam wtazenie ze brzuch juz mi urosl-podobno w kolejnych ciunzach szybciej rosnie.No i cycki sa meeega wielkie😭

reklama
No no! Niezły hit! Gratulacje!!!
Witaj w klubie zaciunżonych!
Jak tam betka i samopoczucie?

Wrzuciła bombę i zniknęła😜
Bety nie rpbilam,jutro mam lekarza.Zrobilam drugi test i dwie krechy jak ta lala.
Czuje sie tak super ze szok.W pierwszej od samego poczatku czulam sie jak strawione 💩 a tu jakby nigdy nic.Jak tak dalej bedzie to nawet chce pracowac do konca litopada.
Tetaz tylko trzymajcie kciuki zeby ciaza byla pojedyncza-moj tesc jest z blizniakow😱

Do góry