DziekujeGratulacje będziesz miała wesoło
reklama
Dobrz ze sie sama zglaszasz bo my nie mamy juz kogo bracKuwa, będę,,krzesną,,. @Kasiekt
Oj bedzoe.Dzis powiem mamie a co mi tam.Jutro beta potwierdze.O pani. Bedize się działo i będzie gruuuuboooo. Ale czad
Ale szok.
Karpatka89
Fanka BB :)
Gratulacje! zawsze zazdroszczę tych historii naturalnych „wpadek” po in vitro taki prezent pod te 40 urodzinyJa poerdo.le
Dziekuje.Nigdy bym sie nie sppdziewala.wszystko juz ppsprzedawalam po corci,wiec znowu bedzoe trzeba gromadzocGratulacje! zawsze zazdroszczę tych historii naturalnych „wpadek” po in vitro taki prezent pod te 40 urodziny
Artemida90
ja do dziś mam wszystko a w cud nie wierzeDziekuje.Nigdy bym sie nie sppdziewala.wszystko juz ppsprzedawalam po corci,wiec znowu bedzoe trzeba gromadzoc
jadę z Tobą do tej FarszafffyKuwa, będę,,krzesną,,. @Kasiekt
Ja trzymalam jak mialam sniezynke,a po nieudanym transferze zaczelam sie pozbywac bo nie mam gdzie tegp trzymac a skpro nie mialam moec wiecej dzieci.No coz los plata figleja do dziś mam wszystko a w cud nie wierze
Artemida90
zrobiłabym to samo ale wciąż mamy mrozaki dobrze ze mamy poddasze to tam wszystko jestJa trzymalam jak mialam sniezynke,a po nieudanym transferze zaczelam sie pozbywac bo nie mam gdzie tegp trzymac a skpro nie mialam moec wiecej dzieci.No coz los plata figle
reklama
Artemida90
@nieagatka mogę powiedzieć ze Wiktorek jest odpieluchowany udało nam się