Kachar
Fanka BB :)
Coś Ty po 11stej mu serwowałam tylko teraz fotkę wrzuciłam hehehheChyba kolacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś Ty po 11stej mu serwowałam tylko teraz fotkę wrzuciłam hehehheChyba kolacja
moj maz np nie byl szczepiony i jak starsza corka szla do zlobka to nam pediatra powiedziala, zeby zaszczepic jego tez. I poszli sie razem szczepic.Ja jeszcze nie, ale gdy tylko pojawi się ta możliwość, to zrobię to. Wyznaje zasadę, że szczepię na wszystko, co się da.
Ja chorowałam jako chyba 7 latka. I spoko. Ale nie chciałabym, aby moja zachorowała jako taki mały dzidziuś, albo właśnie nie przechorowala w odpowiednim momencie, bo bym sobie nie darowała... Jako nastolatka czy dorosła, bo to wpływa m.in na płodność. Nikomu nie życzę, ale wiadomo, swojej córce przede wszystkim nie życzę naszych doświadczeń... Jeśli oczywiście chciałaby mieć dzieci kiedyś.
Myslalam ze u Was taka rozpusta calodniowa ze nie potrzebowaliscie jedzenia tylko zyliscie miloscia a dopiero teraz cos przekasiliscieCoś Ty po 11stej mu serwowałam tylko teraz fotkę wrzuciłam hehehhe
a to małpy link do głosowania na Werkę w plebiscycieNie mozna otworzyć. Co to?
Wow, a co to za plebiscyt?a to małpy link do głosowania na Werkę w plebiscycie
hahahah głosu szczecińskiegoWow, a co to za plebiscyt?
Ales oszczedna jestes.Chwal sie tu.Konkurs na mala misshahahah głosu szczecińskiego
kochana ja i oszczędność się nie znamy na okładkę wydania świątecznegoAles oszczedna jestes.Chwal sie tu.Konkurs na mala miss