reklama
nieagatka
Fanka BB :)
u nas jwst w obowiazkowym kalendarzu. Wg mnie warto, jesli nie ochroni to przynjamniej przejdziesz lagodniej.Dziewczyny szczepilyscie swoje dzieci przeciwko ospi?bo w sumie ona nie chroni.Ja nie bylam szczepiona i jeszcze nie chotowalam.w sumie zaden z moicj braci tez nie zachotowal a u starszego cora miala a on nic.
eij
Fanka BB :)
o matko, sto milionów lat temu nic z tego już nie pamiętamGrałyście kiedyś w makao???
Ja jeszcze nie, ale gdy tylko pojawi się ta możliwość, to zrobię to. Wyznaje zasadę, że szczepię na wszystko, co się da.Dziewczyny szczepilyscie swoje dzieci przeciwko ospi?bo w sumie ona nie chroni.Ja nie bylam szczepiona i jeszcze nie chotowalam.w sumie zaden z moicj braci tez nie zachotowal a u starszego cora miala a on nic.
Ja chorowałam jako chyba 7 latka. I spoko. Ale nie chciałabym, aby moja zachorowała jako taki mały dzidziuś, albo właśnie nie przechorowala w odpowiednim momencie, bo bym sobie nie darowała... Jako nastolatka czy dorosła, bo to wpływa m.in na płodność. Nikomu nie życzę, ale wiadomo, swojej córce przede wszystkim nie życzę naszych doświadczeń... Jeśli oczywiście chciałaby mieć dzieci kiedyś.
reklama
Chyba kolacjaKomu komu śniadanko do łóżka? Tak mojemu mężowi już wjeżdża hehhehe , ale kawy nadpilam