reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
moje oszczędności są ulokowane w stopach procentowych i wiborze 🤣
Hehehe naucze Cie wszystkiego😅
Jak zamieszkalam w Warszawie to na reke zarabialam 1400zl z tego 800zl stancja,110zl bilet.A potrafilam w ciagu 3 lat odlozyc na notariusza i na remont mieszkania😁👍Takze zapraszam na nauki🤣

moj maz np nie byl szczepiony i jak starsza corka szla do zlobka to nam pediatra powiedziala, zeby zaszczepic jego tez. I poszli sie razem szczepic.
Jak tu zawsze wspominam historie z nadzego otoczenia jak 6tyg noworodek prawie umarl na krztusiec, bo mama sie w ciazy nie zaszczepila.
Tez wyznaje zasade, ze lepiej zaszczepic juz potem sobie pluc w brode.
O jeju, jakie to straszne.😥

Proszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur... 😖😖😖😖😖

Proszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur... 😖😖😖😖😖
A pytalas dlaczego,skoro uklad jest taki ze pprezrnty tylko dzieciom?

reklama
Bo ona mieszka w Niemczech tam jest to drogie pomijając że oni obydwoje pracują i mają kupę kasy. Ogólnie to ja wyszłam na jakąś dziwną że nie chce tej lafiryndzie dobrze zrobić
No to rozumiem ze Ty tez otrzymasz jakis czadowski prezent od nich.Ja bym powiedziala nie i koniec.Bo albo kuppujemy dla wszystkich i wszyscy albo tylko dla dzieci.I wczesniej niech maz w takim razie do nich zadzwoni i powie ze w tym roku robicie sobie wszyscy prezenty.Sorki ja bym postawila speawe jasno i juz.Mam szwagierke w Niemczech i jej zawsze cos kupujemy bo ona nam kupuje i naszej corce,wiec czuje sie zobowiazana cos jej kupic-chociaz ona ma juz wszystko.

Do góry