reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to rozumiem ze Ty tez otrzymasz jakis czadowski prezent od nich.Ja bym powiedziala nie i koniec.Bo albo kuppujemy dla wszystkich i wszyscy albo tylko dla dzieci.I wczesniej niech maz w takim razie do nich zadzwoni i powie ze w tym roku robicie sobie wszyscy prezenty.Sorki ja bym postawila speawe jasno i juz.Mam szwagierke w Niemczech i jej zawsze cos kupujemy bo ona nam kupuje i naszej corce,wiec czuje sie zobowiazana cos jej kupic-chociaz ona ma juz wszystko.
Jak powiedziałam nie to jest wielka obraza majestatu i że to ja jestem dziwna

reklama
Proszę powiedzcie mi czy ja jestem jakaś nienormalna ale ryczeć mi się chce. Mój mąż jest chrzestnym dwóch sióstr bliźniaczek u swojego kolegi. Mój mąż mi dzisiaj wypalił że kupił by na święta w prezencie matce tych bliźniaczek czyli żonie tego kolegi wypaśny zestaw do paznokci jaki ja dostałam w zeszłym roku od niego. Dodam że my sobie żadnych prezentów nie robimy, tylko dzieciom. Normalne mnie kur... 😖😖😖😖😖
ni ciula bym sie nie zgodzila. Dziwna akcja.

zapytaj go wprost co planuje kupic Tobie
Niespodzianka jak zawsze. Potem się niby tłumaczył że to dla bliźniaków też, ale na jaką ch... one ledwo zaczęły podstawówkę. I na dodatek dobrze wie że ja nie lubię tej L.. kurcze za kogo ja wyszłam za mąż 😫. Dziękuję dziewczyny przynajmniej wiem że ta nie ja jestem powalona.

Niespodzianka jak zawsze. Potem się niby tłumaczył że to dla bliźniaków też, ale na jaką ch... one ledwo zaczęły podstawówkę. I na dodatek dobrze wie że ja nie lubię tej L.. kurcze za kogo ja wyszłam za mąż 😫. Dziękuję dziewczyny przynajmniej wiem że ta nie ja jestem powalona.
Wiesz może chciał się pokazać poprostu u tych znajomych . Wiecie jakie są facety 🙈

reklama
Napewno nie ty jesteś tu powalona 🤔. No kuwa, co to ma być 🤔. Ja swojemu to bym dała do wiwatu, że przez następne 20 lat by mu już podobny pomysł nie przyszedł do głowy 😜

Do góry