reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To nie mam tylko tego prografu ;)
Trzymam za Ciebie kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻
Ostatnio to chyba miałaś transfer jakoś po mnie ? W grudniu prawda ?
Ja miałam udany 30.11 ☺️
My nawet 5 dzieci możemy mieć 🤪, nie dziękuje 🤓
O tak, nawet pamiętam, ze Ty ostatnią miesiączkę miałaś 16.11 a ja 17.11 😁 ja miałam transfer 5 grudnia, po Tobie. Ty to tez już trochę tych transferów po tym udanym przeszłaś nie? Za każdym razem wtedy przylatujecie do Polski wszyscy? To tez jest mega wysiłek organizacyjny, podziwiam Twoje samozaparcie!

O tak, nawet pamiętam, ze Ty ostatnią miesiączkę miałaś 16.11 a ja 17.11 😁 ja miałam transfer 5 grudnia, po Tobie. Ty to tez już trochę tych transferów po tym udanym przeszłaś nie? Za każdym razem wtedy przylatujecie do Polski wszyscy? To tez jest mega wysiłek organizacyjny, podziwiam Twoje samozaparcie!
Ja nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnio miesiączkę 😂😂😂

Po udanym miałam 4 nieudane 😑. Albo lecimy z córcią na około 2/3 tygodnie albo ja przylatuje na jeden dzień. Sprawdzamy endo, ustalamy transfer i wtedy przylatuje z młodą na około tydzień. Sama się zastanawiam skąd mam tyle siły ..

Ja nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnio miesiączkę 😂😂😂

Po udanym miałam 4 nieudane 😑. Albo lecimy z córcią na około 2/3 tygodnie albo ja przylatuje na jeden dzień. Sprawdzamy endo, ustalamy transfer i wtedy przylatuje z młodą na około tydzień. Sama się zastanawiam skąd mam tyle siły ..
Tym razem Ci się opłaci, nie ma bata, żeby taki wysiłek poszedł na marne!! Prawda jest taka, ze gdyby nie nasza determinacja, to do tej pory nie bylybysmy mamami, a Ty nie odpuszczasz i po prostu jesteś skazana w końcu na powodzenie 😊 będzie dobrze ✊

Misiaki okresu nie mam od ponad tygodnia 😏 kuwa jak tutaj się poskarżę to może dostanę, jak nie to jutro robię betę, chociaż 2 dni temu robiłam z moczu i nic OCB???????

Misiaki okresu nie mam od ponad tygodnia 😏 kuwa jak tutaj się poskarżę to może dostanę, jak nie to jutro robię betę, chociaż 2 dni temu robiłam z moczu i nic OCB???????
Ostatnio jakaś faza księżyca musi być bo ja dostałam ponad tydzień wcześniej niż standardowy cykl, @Ruda08 miała spore opóźnienia wiec coś może na rzeczy 😛 a chcesz być w ciąży czy nie, bo nie wiem czy życzyć? 😁 z moczu mogło być za szybko, wiesz jak to z testami, jednej koleżance na kto po in vitro wyszedł 5dpt, a później przy kolejnej ciąży dopiero test wyszedł pozytywny przy becie 400 🤷‍♀️

reklama
Ostatnio jakaś faza księżyca musi być bo ja dostałam ponad tydzień wcześniej niż standardowy cykl, @Ruda08 miała spore opóźnienia wiec coś może na rzeczy 😛 a chcesz być w ciąży czy nie, bo nie wiem czy życzyć? 😁 z moczu mogło być za szybko, wiesz jak to z testami, jednej koleżance na kto po in vitro wyszedł 5dpt, a później przy kolejnej ciąży dopiero test wyszedł pozytywny przy becie 400 🤷‍♀️
Prawda, prawda 🤓 ja miałam ostatnio cykle 46 i 40 dniowe przy Ok 30 dniowych 😂😂

Do góry