reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja się pochwalę. Mam dojście do dilera, twarogi, sery dojrzewające, jajka,. śmietana. Coś wspaniałego, jeszcze taniej niż w sklepie. Wymyślam codziennie dania.

Byłam dziś u mojej ginekolog, zgadzamy się w jednym, usunięcie macicy to ostateczność. Jeszcze nie wyczerpała wszystkich środków. Mam zmienione leki. Dziś pomimo brania tabletek jednoskładnikowych piękny pęcherzyk do owulacji 🤭 także dziewczyny uważajcie 😂 Jesli zajdzie taka potrzeba to macice usunie laparoskopowo, spokojnie ominie przepuklinę. Teraz jeszcze onkolog musi zerknąć i dać zielone światło na leki.
a tak, jednoskladnikowe albo bierzesz co do minuty, albo moga byc niespodzianki.
Fajnie, ze sie z gin zgadzacie, oby teraz jakos poszlo

reklama
A ja się pochwalę. Mam dojście do dilera, twarogi, sery dojrzewające, jajka,. śmietana. Coś wspaniałego, jeszcze taniej niż w sklepie. Wymyślam codziennie dania.

Byłam dziś u mojej ginekolog, zgadzamy się w jednym, usunięcie macicy to ostateczność. Jeszcze nie wyczerpała wszystkich środków. Mam zmienione leki. Dziś pomimo brania tabletek jednoskładnikowych piękny pęcherzyk do owulacji 🤭 także dziewczyny uważajcie 😂 Jesli zajdzie taka potrzeba to macice usunie laparoskopowo, spokojnie ominie przepuklinę. Teraz jeszcze onkolog musi zerknąć i dać zielone światło na leki.
Sery uwielbiam 😍. Teraz znaleźć dobrego dilera to trzeba ze świecą szukać 🙄.
No i super że masz taką ogarniętą gin ❤️. Walczy o ciebie ❤️.
No i jak masz taki pikny pęcherzyk to na razie tylko o paszczu😂

a tak, jednoskladnikowe albo bierzesz co do minuty, albo moga byc niespodzianki.
Fajnie, ze sie z gin zgadzacie, oby teraz jakos poszlo
Poprzednio też miewałam plamienia. Teraz pęcherzyk jak byk. Jedno co to śluzówka cienka więc ok. Tak czy siak odstawiam te hormony. Teraz mam brać orgametril między 16-25 DC . No i czekam na onkologa.

Ja z immunosupresji mam encortolon, prograf, accofill, heparynę, acard No i do tego progesteron, estrogen, magnez, kwas foliowy. Chyba to wszystko. Oby poszło z tym zarodkiem ✊ bo wy chcecie jeszcze nawet więcej niż jedno dziecko nie? Wiec niech się uda w końcu i z tą dwójką! 💕
To nie mam tylko tego prografu ;)
Trzymam za Ciebie kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻
Ostatnio to chyba miałaś transfer jakoś po mnie ? W grudniu prawda ?
Ja miałam udany 30.11 ☺️
My nawet 5 dzieci możemy mieć 🤪, nie dziękuje 🤓

reklama
Do góry