reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie 😍😍 w końcu nastał ten dzień w którym mogę się przywitać z wami 😍😍😍 ah. Chyba sama jeszcze w to do końca nie wierzę 🙈🙈😍😍
Gratulacje ☺️😍 beta pięknie przyrasta, to bardzo dobry wskaźnik.
Generalnie jest kilka takich powiedzmy przełomowych momentów, które wskazują na dobrze rokującą ciąże- najpierw przyrosty bety, później serduszko, no i USG 11/12 tydzień, czyli pierwszego trymestru. Pierwszy etap już za Tobą, teraz będziemy czekać razem z Tobą na pozostałe 😘

reklama
Gratulacje ☺️😍 beta pięknie przyrasta, to bardzo dobry wskaźnik.
Generalnie jest kilka takich powiedzmy przełomowych momentów, które wskazują na dobrze rokującą ciąże- najpierw przyrosty bety, później serduszko, no i USG 11/12 tydzień, czyli pierwszego trymestru. Pierwszy etap już za Tobą, teraz będziemy czekać razem z Tobą na pozostałe 😘
Dziękuję ❤️

@Ruda08 a jak to u Ciebie było z objawami potransferowymi? Pamiętasz jak było z Rozalka i po tych kolejnych? Wiem, ze jest święta zasada ze brak objawów o niczym nie świadczy jak i różne objawy o niczym nie świadczą, ale ja już trochę ze smutkiem się godzę, ze jednak nie wyszło tym razem i muszę to sobie opłakać jak już zrobię betę na potwierdzenie… pamietam, ze w ciąży w Kubusiem od dnia transferu do bety a później w zasadzie do 10tyg ciąży miałam zawroty głowy rano i wieczorem. Po prosty kręciło mi się w głowie.. później 4dpt progesteron wystrzelił na 92ng/ml i już czułam, ze się udało. A teraz takie totalne nic, ze już widzę moj standardowy wynik bety <1.2 mlU 🙄 miałaś jakaś taka intuicje, przeczucie, ze się udało albo przekonanie, ze nic z tego? Potrzebuje siebie ojojać i wygadać/ wypisać przedbetowe pierdololo, to mi będzie lżej 😜

Ojjjj kochana 😂 ja to umiem wszystko wygadać, wykrakać ale jakoś z ciążą mi nie idzie 🤪
Pamietam tylko tyle, że nie bolał mnie brzuch. Przy 3 transferze miałam nędzny biochem i też mnie brzuch nie bolał, przy 4 z Rozalią rownież. A reszta 6 (🤯😤) transferów zawsze było coś, ale głownie pamietam, że bolał mnie bardzo brzuch. U mnie chyba tylko taki wyznacznik. A Ty kochana czekaj cierpliwie i nie myśl za dużo. Chociaż wiem, że jest cieżko ..

Ojjjj kochana 😂 ja to umiem wszystko wygadać, wykrakać ale jakoś z ciążą mi nie idzie 🤪
Pamietam tylko tyle, że nie bolał mnie brzuch. Przy 3 transferze miałam nędzny biochem i też mnie brzuch nie bolał, przy 4 z Rozalią rownież. A reszta 6 (🤯😤) transferów zawsze było coś, ale głownie pamietam, że bolał mnie bardzo brzuch. U mnie chyba tylko taki wyznacznik. A Ty kochana czekaj cierpliwie i nie myśl za dużo. Chociaż wiem, że jest cieżko ..
Jutro idę zrobić progesteron, sprawdzę, tak jak wtedy… i szczerze mówiąc spodziewam się wyniku 10-15 ng/ml co dla mnie już będzie trochę odpowiedzią na to czy jest na co liczyć. Na betę pójdę albo 6 albo 7dpt.

reklama
Do góry