reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie 😍😍 w końcu nastał ten dzień w którym mogę się przywitać z wami 😍😍😍 ah. Chyba sama jeszcze w to do końca nie wierzę 🙈🙈😍😍
Gratulacje ☺️😍 beta pięknie przyrasta, to bardzo dobry wskaźnik.
Generalnie jest kilka takich powiedzmy przełomowych momentów, które wskazują na dobrze rokującą ciąże- najpierw przyrosty bety, później serduszko, no i USG 11/12 tydzień, czyli pierwszego trymestru. Pierwszy etap już za Tobą, teraz będziemy czekać razem z Tobą na pozostałe 😘

reklama
Gratulacje ☺️😍 beta pięknie przyrasta, to bardzo dobry wskaźnik.
Generalnie jest kilka takich powiedzmy przełomowych momentów, które wskazują na dobrze rokującą ciąże- najpierw przyrosty bety, później serduszko, no i USG 11/12 tydzień, czyli pierwszego trymestru. Pierwszy etap już za Tobą, teraz będziemy czekać razem z Tobą na pozostałe 😘
Dziękuję ❤️

@Ruda08 a jak to u Ciebie było z objawami potransferowymi? Pamiętasz jak było z Rozalka i po tych kolejnych? Wiem, ze jest święta zasada ze brak objawów o niczym nie świadczy jak i różne objawy o niczym nie świadczą, ale ja już trochę ze smutkiem się godzę, ze jednak nie wyszło tym razem i muszę to sobie opłakać jak już zrobię betę na potwierdzenie… pamietam, ze w ciąży w Kubusiem od dnia transferu do bety a później w zasadzie do 10tyg ciąży miałam zawroty głowy rano i wieczorem. Po prosty kręciło mi się w głowie.. później 4dpt progesteron wystrzelił na 92ng/ml i już czułam, ze się udało. A teraz takie totalne nic, ze już widzę moj standardowy wynik bety <1.2 mlU 🙄 miałaś jakaś taka intuicje, przeczucie, ze się udało albo przekonanie, ze nic z tego? Potrzebuje siebie ojojać i wygadać/ wypisać przedbetowe pierdololo, to mi będzie lżej 😜

Ojjjj kochana 😂 ja to umiem wszystko wygadać, wykrakać ale jakoś z ciążą mi nie idzie 🤪
Pamietam tylko tyle, że nie bolał mnie brzuch. Przy 3 transferze miałam nędzny biochem i też mnie brzuch nie bolał, przy 4 z Rozalią rownież. A reszta 6 (🤯😤) transferów zawsze było coś, ale głownie pamietam, że bolał mnie bardzo brzuch. U mnie chyba tylko taki wyznacznik. A Ty kochana czekaj cierpliwie i nie myśl za dużo. Chociaż wiem, że jest cieżko ..

Ojjjj kochana 😂 ja to umiem wszystko wygadać, wykrakać ale jakoś z ciążą mi nie idzie 🤪
Pamietam tylko tyle, że nie bolał mnie brzuch. Przy 3 transferze miałam nędzny biochem i też mnie brzuch nie bolał, przy 4 z Rozalią rownież. A reszta 6 (🤯😤) transferów zawsze było coś, ale głownie pamietam, że bolał mnie bardzo brzuch. U mnie chyba tylko taki wyznacznik. A Ty kochana czekaj cierpliwie i nie myśl za dużo. Chociaż wiem, że jest cieżko ..
Jutro idę zrobić progesteron, sprawdzę, tak jak wtedy… i szczerze mówiąc spodziewam się wyniku 10-15 ng/ml co dla mnie już będzie trochę odpowiedzią na to czy jest na co liczyć. Na betę pójdę albo 6 albo 7dpt.

reklama
Do góry