Też tak miałam w ostatnim miesiącu. I nawet test sobie robiłam . Okres przyszedł po 8 dniach a zawsze miałam jak w zegarkuMisiaki okresu nie mam od ponad tygodnia kuwa jak tutaj się poskarżę to może dostanę, jak nie to jutro robię betę, chociaż 2 dni temu robiłam z moczu i nic OCB???????
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę czy wiecie co z Szyszką99? Podchodziła do transferu w maju tamtego roku ? Patrzyłam nawet w wiadomości bo czasem się wymienialiśmy swoimi ciążowym rozterkami i wyskakuje mi gość … tzn ze usunęła konto ? Pamietam ze dużo zarodków jej zostało a w ciąży była z córeczka ? Wiecie coś o niej ??
Nie wiem. Ja rzadko z nią piszę@fredka84 wiesz co u bazylii?
motylek24
Ona chyba się obraziła, wiadomo czasem jakaś wymiana zdań i sobie odeszła.Dziewczyny a powiedzcie mi proszę czy wiecie co z Szyszką99? Podchodziła do transferu w maju tamtego roku ? Patrzyłam nawet w wiadomości bo czasem się wymienialiśmy swoimi ciążowym rozterkami i wyskakuje mi gość … tzn ze usunęła konto ? Pamietam ze dużo zarodków jej zostało a w ciąży była z córeczka ? Wiecie coś o niej ??
motylek24
Ale byłby numerTeż tak miałam w ostatnim miesiącu. I nawet test sobie robiłam . Okres przyszedł po 8 dniach a zawsze miałam jak w zegarku
Ja z nią czasem na Messengerze pisałam ale teraz ze dwa miesiące nie pisalysmy. Wiem że miała na początku bardzo ciężko i z małą i z mamą. Pewnie depresja wjechała . I o ile dobrze pamiętam oddała zarodki do adopcjiDziewczyny a powiedzcie mi proszę czy wiecie co z Szyszką99? Podchodziła do transferu w maju tamtego roku ? Patrzyłam nawet w wiadomości bo czasem się wymienialiśmy swoimi ciążowym rozterkami i wyskakuje mi gość … tzn ze usunęła konto ? Pamietam ze dużo zarodków jej zostało a w ciąży była z córeczka ? Wiecie coś o niej ??
Coffe18
O kurczę wiadomo ile osób tyle opini , zdań i wogoleOna chyba się obraziła, wiadomo czasem jakaś wymiana zdań i sobie odeszła.
Kurczę ja pamietam ze dużo zapładniali i dużo zarodków mieli a adopcji w sumie nic nie wiem bo już mnie wyedy pewnie nie było . Kurczę już myslalam ze coś się z nią stało …Ja z nią czasem na Messengerze pisałam ale teraz ze dwa miesiące nie pisalysmy. Wiem że miała na początku bardzo ciężko i z małą i z mamą. Pewnie depresja wjechała . I o ile dobrze pamiętam oddała zarodki do adopcji
reklama
JestemMama!
Witajcie w końcu nastał ten dzień w którym mogę się przywitać z wami ah. Chyba sama jeszcze w to do końca nie wierzę