Moj bral w zeszlym roku tydzien l4 bo katar nie no sorry zatoki juz trumne wybieralto chociaż leżał bo kupa to coś konkretniejszego mój umierał w tym tygodniu bo katar
reklama
Pewnie garnitur do trumny już wybierałTo wyobraźcie sobie co ja miałam w domu jak mój mąż wymiotował cały dzień i pół nocy
no dokładnieno widzisz, powazna sprawa czyli jednak opiekunki maja racje ze w przedszkolu ze smiertelna przypadloscia nie chca
mój to już by nekrolog drukowałTo wyobraźcie sobie co ja miałam w domu jak mój mąż wymiotował cały dzień i pół nocy
no trzeba się jakoś z tym pogodzić też to zrobiłamCoz ale taka prawda nic na to nie poradze trzeba z tym zyc
hahahah ach te chłopyMoj bral w zeszlym roku tydzien l4 bo katar nie no sorry zatoki juz trumne wybieral
eij
Fanka BB :)
Tyle diagnoz sobie stawiał że myślałam że książkę lekarską napiszęPewnie garnitur do trumny już wybierał
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Wiesz ja daje colostum i wit d3 oczywiście, a oprócz tego w tamtym roku dawałam jej szczepionkę doustną broncho vaxom i super się sprawdził , momentalnie przestała chorowaćJa place za.zlobek i zlobka nie interesuje dlaczego dzoecka nie ma mam tylko zaznaczyc w apce ze jej nie bedzie zeby jedzenia dla noej nie zamawilali.
Ja i tak siedze w domu na wychowawczym wiec...
Moja corka dopiero od ppiatku zeszlego zeszla z antybiotyku.a od niedzieli do srody bylismy u moich rodzicow.wiec stwierdzilosmy z mezem ze na 3 dni jej nie bedziemy posylac bo zaraz zlapie cos znowu i nie pojdzie od.listopada wiec zostawilam ja na 3 dni w domu