reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ale taki katar tez może być od zębów a nie ze zaraz choroba. U nas standard to była ślina, katar i czkawka jak szły zęby.
Ja czekam na dolne dwojki bo niby ida a dojsc nie moga😉ale obawiam sie ze to nie na zeby.Bylismy u moich rodzicow a oni wlasnie mieli kaszel i jak tylko wrocilismy to Miska od razu zaczela kaszlec a dzis w nocy zapchany nos i rano normalnie woda z nosa sie leje🤦‍♀️

Ja czekam na dolne dwojki bo niby ida a dojsc nie moga😉ale obawiam sie ze to nie na zeby.Bylismy u moich rodzicow a oni wlasnie mieli kaszel i jak tylko wrocilismy to Miska od razu zaczela kaszlec a dzis w nocy zapchany nos i rano normalnie woda z nosa sie leje🤦‍♀️
zgadzam sie ze woda z nosa to na zeby moze byc, a ze leje sie po scianie gardla to kaszle. To nie musi byc choroba.

duzo wody, duza dawka wit C, krople do nosa i na nos ibuprofen. Jak to poczatek infekcji to moze uda sie zatrzymac, ale u nas taki katar jest na zeby zawsze.
Kurcze ja nie bardzo chce jej podawac ten ibuprofen jak nie ma goraczku lub nic ja nie boli.Boje sie ze organizm sie przyzwyczai i nie bedzie szybko reagowal.bo i tak jak miala goraczke to dopiero po ok.1 godz.zaczynala sie zmniejszac a wczesniej 10min i juz

Kurcze ja nie bardzo chce jej podawac ten ibuprofen jak nie ma goraczku lub nic ja nie boli.Boje sie ze organizm sie przyzwyczai i nie bedzie szybko reagowal.bo i tak jak miala goraczke to dopiero po ok.1 godz.zaczynala sie zmniejszac a wczesniej 10min i juz
luz, to tylko sugestia. Ibuprofen nest przeciwzapalny wiec moze zdusic infekcje w zarodku. Ale jasne, rozumiem argument.

reklama
@nieagatka @motylek24 i mamy starszych dzieci- kiedy Waszym dzieciom wychodziły piątki? Kuba ma 2 lata i 2 miesiące i sama już nie wiem czy to te piątki czy infekcja, bo wczoraj dostał katar, wodnisty lejący, w nocy się budził, płakał, leje mu się z nosa, kicha i mówił ze dupka boli i było malutko śluzu w kupce wiec chyba wyglada na piatki 🤔 ale mu się już jakiś czas temu wszystkie przebiły i się zastanawiam czy dalej mu przeszkadzają bo rosną? Pcha tez palce do buzi.

Do góry