reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ale taki katar tez może być od zębów a nie ze zaraz choroba. U nas standard to była ślina, katar i czkawka jak szły zęby.
Ja czekam na dolne dwojki bo niby ida a dojsc nie moga😉ale obawiam sie ze to nie na zeby.Bylismy u moich rodzicow a oni wlasnie mieli kaszel i jak tylko wrocilismy to Miska od razu zaczela kaszlec a dzis w nocy zapchany nos i rano normalnie woda z nosa sie leje🤦‍♀️

Ja czekam na dolne dwojki bo niby ida a dojsc nie moga😉ale obawiam sie ze to nie na zeby.Bylismy u moich rodzicow a oni wlasnie mieli kaszel i jak tylko wrocilismy to Miska od razu zaczela kaszlec a dzis w nocy zapchany nos i rano normalnie woda z nosa sie leje🤦‍♀️
zgadzam sie ze woda z nosa to na zeby moze byc, a ze leje sie po scianie gardla to kaszle. To nie musi byc choroba.

duzo wody, duza dawka wit C, krople do nosa i na nos ibuprofen. Jak to poczatek infekcji to moze uda sie zatrzymac, ale u nas taki katar jest na zeby zawsze.
Kurcze ja nie bardzo chce jej podawac ten ibuprofen jak nie ma goraczku lub nic ja nie boli.Boje sie ze organizm sie przyzwyczai i nie bedzie szybko reagowal.bo i tak jak miala goraczke to dopiero po ok.1 godz.zaczynala sie zmniejszac a wczesniej 10min i juz

Kurcze ja nie bardzo chce jej podawac ten ibuprofen jak nie ma goraczku lub nic ja nie boli.Boje sie ze organizm sie przyzwyczai i nie bedzie szybko reagowal.bo i tak jak miala goraczke to dopiero po ok.1 godz.zaczynala sie zmniejszac a wczesniej 10min i juz
luz, to tylko sugestia. Ibuprofen nest przeciwzapalny wiec moze zdusic infekcje w zarodku. Ale jasne, rozumiem argument.

reklama
@nieagatka @motylek24 i mamy starszych dzieci- kiedy Waszym dzieciom wychodziły piątki? Kuba ma 2 lata i 2 miesiące i sama już nie wiem czy to te piątki czy infekcja, bo wczoraj dostał katar, wodnisty lejący, w nocy się budził, płakał, leje mu się z nosa, kicha i mówił ze dupka boli i było malutko śluzu w kupce wiec chyba wyglada na piatki 🤔 ale mu się już jakiś czas temu wszystkie przebiły i się zastanawiam czy dalej mu przeszkadzają bo rosną? Pcha tez palce do buzi.

Do góry