reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
moje
Dziecko od pierwszych dni spało samo w lozeczku w pokoju. Nie kupiłam dostawki zbędny wydatek akurat dla mnie. I tak karmiłam go w jego pokoju żeby meza nie budzić, a tam miałam fotel. Mały zasypiał a ja wracałam do swojego pokoju spać. Ale mój akurat nie chciał być z mama non stop. Dopiero po 2 miesiącu mu się to objawiło i przestał sypiać w dzień. A tak to ja nie wiedziałam ze mam dziecko bo tylko spał, jadł i wydalal. W dzień spał w gondoli w salonie a w nocy w swoim łóżeczku. A teraz uczymy spac w swoim łóżku - dostał na 2 urodziny i śpi już kilka nocy.
Moja tez od poczatku w swoim lozeczku a w dzien w salonie spala w gondoli.Teraz budzi sie a ze jest ciezka i przewaznie chora to zostawiam ja sobie czesto u nas w lozku.

moje
Dziecko od pierwszych dni spało samo w lozeczku w pokoju. Nie kupiłam dostawki zbędny wydatek akurat dla mnie. I tak karmiłam go w jego pokoju żeby meza nie budzić, a tam miałam fotel. Mały zasypiał a ja wracałam do swojego pokoju spać. Ale mój akurat nie chciał być z mama non stop. Dopiero po 2 miesiącu mu się to objawiło i przestał sypiać w dzień. A tak to ja nie wiedziałam ze mam dziecko bo tylko spał, jadł i wydalal. W dzień spał w gondoli w salonie a w nocy w swoim łóżeczku. A teraz uczymy spac w swoim łóżku - dostał na 2 urodziny i śpi już kilka nocy.
Moja też spała w łóżeczku ale mnie nie chciało się do niej latać 100x w nocy, w dzień od zawsze mało śpi, a dostawka pasuje i do Twojego i do dziecka, które chce być ciągle blisko, już na pewno jak karmisz piersią 😉 Zależy też jaki model chcesz stosować, mnie najbardziej leży tzw. rodzicielstwo bliskości, a tutaj jedną w kluczowych zasad jest spanie blisko niemowlaka, nie z niemowlakiem ale blisko, w jednym pokoju.

Moja też spała w łóżeczku ale mnie nie chciało się do niej latać 100x w nocy, w dzień od zawsze mało śpi, a dostawka pasuje i do Twojego i do dziecka, które chce być ciągle blisko, już na pewno jak karmisz piersią 😉 Zależy też jaki model chcesz stosować, mnie najbardziej leży tzw. rodzicielstwo bliskości, a tutaj jedną w kluczowych zasad jest spanie blisko niemowlaka, nie z niemowlakiem ale blisko, w jednym pokoju.
nie latałam 100 razy max 2 razy bo tyle się budzil na cycka, a mi było wygodniej w fotelu karmić. Od początku spał po 3-4h ciągiem.
Nie chciałam by dziecko spało obok mnie bo nie zamknęłabym oczu na sen. Ale mówię ja od początku planowałam z mężem ze syn będzie spał u siebie. Nie zmieniło to relacji między nami, nadal nie widzi poza mną świata

Moje maluchy śpią z nami w sypialni ale w swoich łóżeczkach. Dla mnie wygodniej jak się w nocy budzą nie muszę biegać żeby smoczka podać 😉

reklama
A moja to kociara.Wszedzie jak wodzi kota nawet na obrazku to piszczy i krzyczy po swojemu koooo
heheheh mój tez ma bzika ale tylko na punkcie naszego kota. Biega i wola na nią „kokka” co znaczy kotka 😊😂😂 a ona spieprza gdzie może a i tak Wiktor poznał wszystkie jej zakamarki i dziuple

Do góry