DagLer
Fanka BB :)
Lubi ludzi to super! Ludzie pewnie też ją lubią skoro jest taka otwarta, a takie osoby mają dużo łatwiej w życiu, ja bym się tylko cieszyła. A wiesz porywacz to ma takie sztuczki, że i to mniej cygańskie wyniesiePowiem Wam Dzoewczyny ze naprawde mam cyganskie dziecko i zaczynam sie troche niepokoic ze az tak bardzo nie boi sie obcych.Zostawilam ja dzisoaj na troche u sasiadki bo ona jeszcze z gilem i po schodach z wozkiem i z nia nie chcialo mi sie isc do sklepu.Wiecie ze jak po nia przyszlam to moje dziecie tam ze szczesia tak szalalo a przeciez nie zna sasiadki byla u niej ze mna raz na chwilke.No i zaskoczenoe od razu do sasiadki na rece.a wogole to wyjsc nie chciala stamtad i jak w koncu sie udalo to zabrala kotu pileczke i tak na pozegnanie machala sasiadce z bananem na ustach ze szok.Troche sie boje ze jakby ktos mi chcial ja porwac-mam wybujala wypbraznie wiem-to niestety by poszla.No do chlopow nie bardzo ale do kobiet to i owszem.
Juz nawet nie wspomne-a jednak-ze w zlobku uwielbia byc.Jak wodzi drzwi do swojej sali to lapki wyciaga a jak zapukam to prawie wyskakuje.Ciesze sie ze tak lubi zlobek to znaczy ze krzywda jej sie tam nie dzieje.