reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O to pewnie distalas dodatkowe naklejki w biedrze od dziadkow😉
Ja pamietam ze w podstawowce zawsze chcialam grac pierwsze skrzypce i nikogo sie nie wdtydzilam.W przedstawieniy gralam gliwne role bo mowilam ze albo zagram glowna role slbo wcale🤣🤣🤣 czyli Miska we mnie sid wdala bo Tomek to dupa taka🤦‍♀️
No widzisz, czyli po mamuni poszła 😜

Lubi ludzi to super! 😍 Ludzie pewnie też ją lubią skoro jest taka otwarta, a takie osoby mają dużo łatwiej w życiu, ja bym się tylko cieszyła. A wiesz porywacz to ma takie sztuczki, że i to mniej cygańskie wyniesie 😥
Oj tak panie ze zlobka z innych grup juz ja znaja i ciagle o Michalinka.A moja usmiech i macha lapka😁

No patrzę na zdjęcia sprzed kilku miesięcy i szok, jak te dzieci się zmieniają 😍. Kajtek jest długi jak miesiąc a chudy jak wypłata😜
Moja tez dluga nosi rozm.86 i niektore rzeczy juz 92😱 mojej kolezanki corka 2letnia nosi 92.

Załączniki

• ReactNativeBlobUtilTmp_xk0mwbyhl58b8cmt04jcp.jpeg
    ReactNativeBlobUtilTmp_xk0mwbyhl58b8cmt04jcp.jpeg
    264,9 KB · Wyświetleń: 71
Moja tez dluga nosi rozm.86 i niektore rzeczy juz 92😱 mojej kolezanki corka 2letnia nosi 92.
mój dwulatek dopiero zakłada 92 😱 duża pannica.

U nas szpital, wszyscy mamy covida. Mężowi sprzedała koleżanka z pracy a on nam. Także zaraz będę rwać włosy z głowy bo każdy marudny 🤦🏻‍♀️ ale gotować i sprzątać to muszę ja.

Załączniki

• IMG_6477.jpeg
    IMG_6477.jpeg
    85,6 KB · Wyświetleń: 72
mój dwulatek dopiero zakłada 92 😱 duża pannica.

U nas szpital, wszyscy mamy covida. Mężowi sprzedała koleżanka z pracy a on nam. Także zaraz będę rwać włosy z głowy bo każdy marudny 🤦🏻‍♀️ ale gotować i sprzątać to muszę ja.
O kurcze, współczuję 😔. Oby szybko minęło ❤️.
Twój synek mi Kajtka przypomina 😜. A po kim on taki blondasek, co?

reklama
Do góry