Tak.7 dni w tyg.wychodzi przed 6 wraca ok.18.To on pracuje 7 dni w tygodniu do 18 ?
reklama
PrzesraneTak.7 dni w tyg.wychodzi przed 6 wraca ok.18.
I to jak.Stad te klotnie Ja umeczona dzieckiem Dziecko nie chce bawic sie z ojcem tylko ciagle widi na mnie i kolko sie zamykaPrzesrane
Artemida90
Fanka BB :)
bo ojca nie zna to i nie chce z nim przebywać, dlatego ja naciskalam żeby mój mąż również się zajmował synkiem, ale mimo to on widzi czasem tylko mnie. Na szczęście weekendy mamy razem. W tygodniu opieka wymienna raz ja raz mąż - taki tryb przy pracy na 3 zmianyI to jak.Stad te klotnie Ja umeczona dzieckiem Dziecko nie chce bawic sie z ojcem tylko ciagle widi na mnie i kolko sie zamyka
To kurcze nie jest życie, strasznie mi was szkoda rozumiem że nie ma innego wyjścia.Tak.7 dni w tyg.wychodzi przed 6 wraca ok.18.
nieagatka
Fanka BB :)
ale to jego wybor tak? Bo zakladam, ze to nadgodziny bo chyba wg kodeksu pracy taki wymiar godzin nie jest legalny, w sensie pracodawca nie moze czegos takiego narzucic.Tak.7 dni w tyg.wychodzi przed 6 wraca ok.18.
To nie jest jego wybor pracuje od 7 do 17 ale wyjsc musi wczesniej no i zanim wroci.A co do weekendow to niby moze nie pracowac ale...i kasa wieksza i zawsze mozna kogos znalesc kto jednak bedzie pracowal w weekendy.ale to jego wybor tak? Bo zakladam, ze to nadgodziny bo chyba wg kodeksu pracy taki wymiar godzin nie jest legalny, w sensie pracodawca nie moze czegos takiego narzucic.
Jestesmy teraz tylko na jego pensji bo ja na wychowawczym do konca roku.ale od stycznia wracam a on chce miec wolne niedziele.wtedybedzie juz latwiej bo 2 pensjeTo kurcze nie jest życie, strasznie mi was szkoda rozumiem że nie ma innego wyjścia.
reklama
Gratulacje za wytrwałośćPrzepraszam że się nie odzywam ale pochłonęło mnie to dziecko haha
Karmimy się już tylko piersia ale jutro idziemy na podciecie wędzidełka bo męczy sie Kuba jedząc