reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

toż to przemoc ekonomiczna ....

niby spoko ale nawet nie wie ze wpada w bagno uzależnienia od kolesia. A ten jak jebnięty to bedzie chodził wkrótce z pozycji siły A tak btw to umowę o pracę podpisali? To wtedy 40h w tyg;) a reszta to już niech dziecko sobie radzi bo ona fajrant;)
ona jest z Wenezueli, tam niestety tego typu uklad to nic niezwyklego. Ich zycie to jedna wielka telenowela, a facepalm jest moja najczestsza reakcja.

reklama
moja Inka 2 lata i 4 miechy tez dopiero w 92 wchodzi wiec ogromna ta Twoja Miska 😀 i slodziak 💜
Wyglsd aniolka a charakter diabla😅zebys zobaczyla zdjecie z sesji naszej trojki.Misia raczki tak zlozyla i zrobila minke -czysty aniol😆
Jest taka dluga bardzo.Moja mama sie smieje ze u niej w podstaeowce byl taki Edzio zawsze najwyzszy.A gdy dorosl to byl knypek(bardzo niski)🤣🤣Mam nadzieje jednak ze moja bedzie normalnego wzrostu🙂

reklama
Do góry