reklama
ludzik ja od początku nie szalałam z dietą, oczywiście unikałam kapusty itp., a tak to szło wszystko - surowe warzywa, czekolada, owoce, mleko, jaka, miód... Grześ miał w pewnym momencie trochę kolek, ale myślę, ze nawet jakbym nic nie jadła, to też by miał... teraz jest ok, choć bigosu jeszcze nie próbowałam, ale fasolę, kalafiora już tak i to w sporych ilościach więc jedz w miarę normalnie i obserwuj, bo chyba tak jest lepiej niż od razu się głodzić :*
kinia oj ja bym się na wpadę nie pogniewała a jakie mleczko teraz dajesz?
Cześć
My dziś mamy 6 rocznicę ślubu ja od rana byłam na szkoleniu, a później całą ekipą pojechaliśmy w ramach obiadu do naleśnikarni potem mały spacer, wpadli moi rodzice i dzień minął...
kinia oj ja bym się na wpadę nie pogniewała a jakie mleczko teraz dajesz?
Cześć
My dziś mamy 6 rocznicę ślubu ja od rana byłam na szkoleniu, a później całą ekipą pojechaliśmy w ramach obiadu do naleśnikarni potem mały spacer, wpadli moi rodzice i dzień minął...
Cyntia85
Fanka BB :)
Benfica - gratulacje! 6 lat to już ładny staż
Ludzik - ja planuję przez pierwszy miesiąc się ograniczać dla małego, a później stopniowo wrócić do normalnego jedzenia. Choć i dla mnie nie zaszkodzi (22 kg przytyłam ).
Szlag mnie zaraz trafi z pieluszkami.
Pampersy młodego uczuliły/odparzyły, więc przeszliśmy na Dadę. No a ta Dada to, przynajmniej u nas, szit. Co i rusz przecieka (i drapie na brzuszku). Dziś już 3 raz młodego przebieram, a dzień się nie skończył. Pampersy są przynajmniej szczelne i chłonne. No, ale jak mały ma mieć w nich odparzony tyłeczek?
Nie wiem co jest nie tak: za małe czy za duże są - nie wiem.
Polecacie jakieś inne pieluszki?
(A, i zmieniam chyba dość często - 10 razy na dobę minimum).
Młody jest drobny - nosi rozmiar 50 i małe 56 póki co, ale sprawdzimy Happy rozmiar 2, bo może przez fajfuska są za małe jednak.
Ludzik - ja planuję przez pierwszy miesiąc się ograniczać dla małego, a później stopniowo wrócić do normalnego jedzenia. Choć i dla mnie nie zaszkodzi (22 kg przytyłam ).
Szlag mnie zaraz trafi z pieluszkami.
Pampersy młodego uczuliły/odparzyły, więc przeszliśmy na Dadę. No a ta Dada to, przynajmniej u nas, szit. Co i rusz przecieka (i drapie na brzuszku). Dziś już 3 raz młodego przebieram, a dzień się nie skończył. Pampersy są przynajmniej szczelne i chłonne. No, ale jak mały ma mieć w nich odparzony tyłeczek?
Nie wiem co jest nie tak: za małe czy za duże są - nie wiem.
Polecacie jakieś inne pieluszki?
(A, i zmieniam chyba dość często - 10 razy na dobę minimum).
Młody jest drobny - nosi rozmiar 50 i małe 56 póki co, ale sprawdzimy Happy rozmiar 2, bo może przez fajfuska są za małe jednak.
cyntia no my na dadach, przy Gabrysiu też ich używaliśmy i nam się super sprawdzają... parę razy przez noc trochę przeleciało, ale to jak Grześ wyrastał z rozmiaru i były na styk... choć wydaje mi się, że 3 lata temu były trochę bardziej chłonne... happy dawali w szpitalu i jakoś mi nie przypasowały, ale może Wam akurat? :*
edit................
wiesz co, przy Gabrysiu przez trochę używaliśmy lidlowych toujours i też były ok
edit................
wiesz co, przy Gabrysiu przez trochę używaliśmy lidlowych toujours i też były ok
Ludzik - dietę sobie samemu trzeba wypracować i uważać na dobre rady bo oszaleć można :-), najwięcej zależy chyba od modelu małego - jakie się trafi, ja przy córce jadłam wszystko od początku ale ona nie miała żadnych problemów z brzuchem
Cyntia85
P. kupił Happy rozm. 2, ale ni chu chu. Za wielkie są na tę małą dupke. Znowu Dada przeciekla, ale troszkę - do rana wytrzyma
MamaTomeczka - Aduś to już duży chłop - skończył pierwszy tydzień
Ania to niezła panna, skoro już 74 za małe Wklej nam focie
Kurczę, mam durne sny, w sumie co noc. Wybudza mnie, że zapomniałam przenieść dziecia po karmieniu do łóżeczka i mam go pod kołdrą. Brrrrrrr.
MamaTomeczka - Aduś to już duży chłop - skończył pierwszy tydzień
Ania to niezła panna, skoro już 74 za małe Wklej nam focie
Kurczę, mam durne sny, w sumie co noc. Wybudza mnie, że zapomniałam przenieść dziecia po karmieniu do łóżeczka i mam go pod kołdrą. Brrrrrrr.
iwo:)
hej dziewczynki
nocka spokojna ale wędrówki do toalety co 1,5 h to lekkie przegięcie grunt że nic nie bolało. Jeszcze chwila i ja po nockach będę z Wami pisać
Mama Tomeczka - to ja żyję w głębokiej nieswiadomości że 74cm to rozmiar na pół roku cieszę się że u Tomisia OK moze na te ryby to trzeba mu jakieś kalesony zakładać bo od ziemi ciągnie
Benfica - najlepsze życzenia rocznicowe
Cyntia - ty z tel piszesz? U mnie na tel jak nie klikne w zaawansowaną edycję to nie pokaże wam suwaczków.
nocka spokojna ale wędrówki do toalety co 1,5 h to lekkie przegięcie grunt że nic nie bolało. Jeszcze chwila i ja po nockach będę z Wami pisać
Mama Tomeczka - to ja żyję w głębokiej nieswiadomości że 74cm to rozmiar na pół roku cieszę się że u Tomisia OK moze na te ryby to trzeba mu jakieś kalesony zakładać bo od ziemi ciągnie
Benfica - najlepsze życzenia rocznicowe
Cyntia - ty z tel piszesz? U mnie na tel jak nie klikne w zaawansowaną edycję to nie pokaże wam suwaczków.
reklama