reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mona - lepiej nawet nie potrzebnie dzień dłużej posiedzieć niż się spóźnić kilka godzin, kurczę Ty tylko 3 tyg. "starsza" jesteś.... chyba podkręcę szykowania na małego. Zaczynasz dziś 7- miesiąc, III trymestr zdaje się ;-)?
Pozdrawiam!!!

reklama
Iwo, napisałam do Kini, Benficy i Wiikki dostałam odpowiedź od:
Kinia:
"Czesc. Jestesmy w szpitalu, Majka zlapala obustronne zapalenie pluc :-( dostaje dwa antybiotyki, dwie rozne inhalacje... Ale dzisiaj jest troszke lepiej, bo nie swiszcze juz. A tak poza tym jo juz wazy 3,5 kg :-) buziaki dla dziewczyn."

Benfica:
"Jestesmy jeszcze w szpitalu,ale moze we wtorek wyjdziemy :-) juz jest ok tylko Grzes ma jeszcze troche wydzieliny.No i przez to wszystko mam problemy z laktacja,ale walczymy.Pozdrawiam :-*"

Wiikki:
"Hej kochana dzis sie odezwe jestem u tesciow i brak neta ale dzis wracamy. Milo mi ze sie pytasz ;) a tak to u nas ok. Fabianek rosnie jak na drozdzach ;)"

Ostatnia edycja:
natkusia Nawet nie wiesz jak się cieszę że to JUŻ :) Jeszcze jak już będzie po i będę wiedziała że wszystko jest ok, to już w ogóle będzie rewelacja :)
iwo No jeszcze nie wiadomo czy w pon czy we wtorek będzie cc. W pon mam być w szpitalu ale wszystko się okaże.
Kinia Zdrówka :*
Benfica Kciuki za laktację!
mamaTomeczka Weź potrząśnij jakoś tym swoim chłopem, niech się ogarnie!

A my dziś spędzamy dzionek u moich rodziców. Wczoraj zaliczyliśmy koncert Baciarów :) Także relaks przed stresującym wydarzeniem.
Spojenie już mnie napiernicza ostro, ale myślę że damy radę do jutra :)
Jakbym się nie odezwała wieczorkiem to prosimy o kciuki jutro i we wtorek (bo jeszcze nie wiadomo kiedy będzie cc). Aha! I jak któraś może to nich mi wyśle swój nr tel na priv, bo nie mam do żadnej z Was żeby w razie czego wysłać info co u nas :)

Mikaa, wysłałam numer. Kochana, zapomniałam napisać, że Benfica trzyma za Ciebie kciuki :*

MamaTomeczka, Eh.. ci faceci. Kochana, pogadaj z mężem. Tak nie może być. A co do pokarmu spróbuj pić herbatki specjalne na wspomaganie laktacji i kawę zbożową. Mam nadzieję, że pomoże.

Ostatnia edycja:
Kinia, Benfica - trzymajcie się babolki!!! Niech dzieciaczki szybko do zdrówka wracają!
Ja z Julką tez w szpitalu wylądowałam jak miała 6 tyg cieżkoo było a wy jeszcze macie małe dziecie w domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: &&&&&& by szybciutko się poukładało.

Mama Tomeczka - skoro ci nie pomaga to niech wraca do pracy :crazy: cwaniak wolne se zrobił! Nic się chłopem nie przejmuj ważne byscie z Anulka własny rytm znalazły.

Malusiolka - dziekuje ;-****

hej dziewczeta

Dziękuję Maluś za troskę :) i smsa :)
Ja dopiero wróciłam od teściów, wyjechaliśmy zaraz po moim wyjsciu ze szpitala. Ale powiem Wam, że taki dobry okres przebywania u tesciow to 3 dni powyżej już marze o powrocie do domu. haha
Byliśmy z Fabiankiem u kardiologa/ Okazalo się, że po porodzie jednak miał odmę opłucnową, dlatego miał zmiany w sercu. Jednak jakimś cudem ta odma się wchłonęła i wszystko wróciło do normy. Mam synka o zdrowym serduszku, ale się ucieszyłam. Nie mogłam uwierzyć, że samo się wszystko zaleczyło.
Przed nami jeszcze sporo specjalistów ale jestem dobrej myśli.
Muszę iść zejsc kolacje, bo padam z głodu. Obiecuję Was poczytać i nadrobić dziś wieczokiem, jestem strasznie ciekawa co u Was.

Mikaa trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

MamaTomeczka
śliczną masz Anię :)

MamoTomeczka Anusia śliczna:)

Wikki super, że z serduszkiem wszystko dobrze, oby każda kolejna wizyta u specjalisty przynosiła pozytywne wiadomości:)

Kinia i Benefica trzymajcie się i niech Wasze maluchy szybko zdrowieją:)

MamoTomeczka ja też się zastanawiam nad sensownością urlopów branych przez facetów. BO niby maja pomagać i w ogóle a ostatecznie przeszkadzają i wkurzają. Mój M po porodzie Zosi ma wziąć dwa tygodnie, ale jeżeli przez te dwa tygodnie ma wisieć na tel ( jak przez ostatni tydzień) to ja bardzo dziękuję za taką pomoc:)

a dziewczyny jakiś dobry sposób na pękające pięty:)

Malusiolka Numer zapisałam.

Torba już dopakowana, ja wykąpana, wygolona itd itp :p Zaraz się kładę spać bo jutro wstajemy po 5...
Trzymajcie kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze :* Całuski dla Was wszystkich :*

reklama
Mikaa - &&& kciuki i życzę szybkiego spotkania z córcią!!!!!!!!!

Wikki - super wieści przynosisz. Niech Fabianek zdorow rośnie!!!

Ludzik - mój ma problem by wziąśc tydzięń zwykłego urlopu a co mówic o 2 tygodniach. Jeszcze się zastanawiamy bo mógłby ją wozić młodą przed praca i odbierac po 16.00 a urlop zostawić na wszelki wypadek.

Mama Tomeczka - pocieszyłas mnie z ta wagą :) jeść nie musisz ale nie wolno ci zapomniac o piciu :tak:
Anulka bombowa!!!

Do góry