reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Natkusia, masz.jeszcze czas wiec spokojnie :-)
Malusiolka tu dzis tez co chwile popaduje, chyba nici ze slonca :-(
Ludziku, a daleko masz nad morze? Ja musze 5h jechac . . .
Ech ide nas pakowac. Jak taka ma byc pogoda to z miłą checia wyjade dzis o 17 i na 22 bysmy byli. Jutro z rana trzeba tak czy siak jechac to wole spac u siebie w domu.
:-(

reklama
Aaaa zapomnialam napisac, ze mnie klientka wykręciła z łozeczkiem. Konta juz aktywnego na tablicy nie ma, ja nie mam do niej telefonu ani nic procz rzekomego imienia i nazwiska, miejscowosci i nr konta. No chyba, ze sie zdziwie i jeszcze dostane paczke ale to chyba utopia.

Agamemnon - o kurczę.. Laska z październikówek (Kotulcia) została oszukana na tablicy. Zgłosiła na policję i czatowała czy wózek nie pojawi się znowu. Pojawił się na allegro. Napisała do dziewczyny, że policja jej szuka i laska oddała pieniądze.
Kurczę, no może się odezwie jednak :/

Agamrmnon a pieniazki jej wplacilas? Chyba trafilas na oszusta;/ ja jak rzeczywiscie to oszust idz na policje!!!! Ja bym nieodpuscila, bo pewnie niejestes jedyna;/

Cyntia Piękne cudaczki :)
natkusia Jeszcze to do mnie chyba nie dochodzi że to JUŻ.... Chyba dopiero jak zobacze mury szpitala to uwierzę :p A za Ciebie mocno kciuki trzymam. Każda z nas ma chyba pod koniec już dość...
Ludzik To dobrze że brzusio rośnie :)
agamemnon Nie zostawiaj tego tak! Ja bym nie odpuściła!

Ja się powoli szykuję na pobyt w szpitalu. Na jutro mam zaplanowaną długą kąpiel połączoną z myciem włosów, goleniem itd itp. Muszę naszykować mężowi ciuchy na wyjście dla mnie, bo dla Stasia już są. Dziś rano jak wstałam, to moja pierwsza myśl (muszę sobie zrobić kremówkę) :p I tak już kremówka stoi w lodówce na zaspokojenie moich "ostatnich" zachcianek. :p

AGAMEMNON współczuję.. i jak tu zaufać człowiekowi :shocked2::dry:

MIKA super, super! Aż Ci zazdroszczę, że już wiesz i to tak blisko :-):tak: ja nie znam dnia ani godziny..

MALUSIOLKA z Michałem miałam to samo.. też leżałam a jak wstałam i odstawiłam leki to urodziłam 3 dni po terminie :confused: tylko teraz nie pozwolą mi się przeterminować i 22 szpital.. zobaczymy ;-)

a gdzie nasze MAMUŚKI? Ojj zajęte swoimi pociechami pewnie :-)

Część kochane

Czekam na wizytę i mam nadzieję że mnie wypisza wreszcie chociaż ordynator jest za tym aby do pon trzymać nas po sterydach.

Zmieniliśmy imię dla córeczki albo Natalia albo Nicola jak się mała urodzi zobaczymy które będzie do niej pasowało;-)

Agamemnon nad morze jedziemy jakieś 2,5h - 3 i na weekend na chwilę fajnie wyskoczyć do Kołobrzegu, ale to zobaczymy jak się będę czuć i puchnąć:) bo teraz na wyjeździe bywało różnie:) a o oszustce bym poinformowała Policję.

teraz powoli nasz domek się budzi, więc pora się pakować i zrelaksowani uciekamy do naszego domku:) jutro lub we wtorek będzie szafa, więc zacznę ogarniać ubranka dla Zosi:)

Spokojnej niedzieli:)

Witam dziewczynki
My nad morze za 2 tyg ruszamy, nie ukrywam że mam trochę stracha bo to od nas 6 - 6,5 h jazdy. Na wolnym nudzi mi się straszliwie :-p trudno mi dogodzić.

Agamemnon - pisałaś już do adminów w tablicy? A konto do przelewu - przecież można sprawdzić kto jest właścicielem.

Natkusia - ja myślałam że się ucieszysz tymi dodatkowymi 2 tygodniami na nogach:laugh2:

Mona - przecież zawsze możesz wrócić do szpitala jakby coś się działo. W niedziele to i tak żadnych badań nie robią...

Mikaa - to w poniedziałek świętujemy?

Ciekawe co u Benfici? Maluś napiszesz smska?

reklama
Do góry