reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mona - lepiej nawet nie potrzebnie dzień dłużej posiedzieć niż się spóźnić kilka godzin, kurczę Ty tylko 3 tyg. "starsza" jesteś.... chyba podkręcę szykowania na małego. Zaczynasz dziś 7- miesiąc, III trymestr zdaje się ;-)?
Pozdrawiam!!!

reklama
Iwo, napisałam do Kini, Benficy i Wiikki dostałam odpowiedź od:
Kinia:
"Czesc. Jestesmy w szpitalu, Majka zlapala obustronne zapalenie pluc :-( dostaje dwa antybiotyki, dwie rozne inhalacje... Ale dzisiaj jest troszke lepiej, bo nie swiszcze juz. A tak poza tym jo juz wazy 3,5 kg :-) buziaki dla dziewczyn."

Benfica:
"Jestesmy jeszcze w szpitalu,ale moze we wtorek wyjdziemy :-) juz jest ok tylko Grzes ma jeszcze troche wydzieliny.No i przez to wszystko mam problemy z laktacja,ale walczymy.Pozdrawiam :-*"

Wiikki:
"Hej kochana dzis sie odezwe jestem u tesciow i brak neta ale dzis wracamy. Milo mi ze sie pytasz ;) a tak to u nas ok. Fabianek rosnie jak na drozdzach ;)"

Ostatnia edycja:
natkusia Nawet nie wiesz jak się cieszę że to JUŻ :) Jeszcze jak już będzie po i będę wiedziała że wszystko jest ok, to już w ogóle będzie rewelacja :)
iwo No jeszcze nie wiadomo czy w pon czy we wtorek będzie cc. W pon mam być w szpitalu ale wszystko się okaże.
Kinia Zdrówka :*
Benfica Kciuki za laktację!
mamaTomeczka Weź potrząśnij jakoś tym swoim chłopem, niech się ogarnie!

A my dziś spędzamy dzionek u moich rodziców. Wczoraj zaliczyliśmy koncert Baciarów :) Także relaks przed stresującym wydarzeniem.
Spojenie już mnie napiernicza ostro, ale myślę że damy radę do jutra :)
Jakbym się nie odezwała wieczorkiem to prosimy o kciuki jutro i we wtorek (bo jeszcze nie wiadomo kiedy będzie cc). Aha! I jak któraś może to nich mi wyśle swój nr tel na priv, bo nie mam do żadnej z Was żeby w razie czego wysłać info co u nas :)

Mikaa, wysłałam numer. Kochana, zapomniałam napisać, że Benfica trzyma za Ciebie kciuki :*

MamaTomeczka, Eh.. ci faceci. Kochana, pogadaj z mężem. Tak nie może być. A co do pokarmu spróbuj pić herbatki specjalne na wspomaganie laktacji i kawę zbożową. Mam nadzieję, że pomoże.

Ostatnia edycja:
Kinia, Benfica - trzymajcie się babolki!!! Niech dzieciaczki szybko do zdrówka wracają!
Ja z Julką tez w szpitalu wylądowałam jak miała 6 tyg cieżkoo było a wy jeszcze macie małe dziecie w domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: &&&&&& by szybciutko się poukładało.

Mama Tomeczka - skoro ci nie pomaga to niech wraca do pracy :crazy: cwaniak wolne se zrobił! Nic się chłopem nie przejmuj ważne byscie z Anulka własny rytm znalazły.

Malusiolka - dziekuje ;-****

hej dziewczeta

Dziękuję Maluś za troskę :) i smsa :)
Ja dopiero wróciłam od teściów, wyjechaliśmy zaraz po moim wyjsciu ze szpitala. Ale powiem Wam, że taki dobry okres przebywania u tesciow to 3 dni powyżej już marze o powrocie do domu. haha
Byliśmy z Fabiankiem u kardiologa/ Okazalo się, że po porodzie jednak miał odmę opłucnową, dlatego miał zmiany w sercu. Jednak jakimś cudem ta odma się wchłonęła i wszystko wróciło do normy. Mam synka o zdrowym serduszku, ale się ucieszyłam. Nie mogłam uwierzyć, że samo się wszystko zaleczyło.
Przed nami jeszcze sporo specjalistów ale jestem dobrej myśli.
Muszę iść zejsc kolacje, bo padam z głodu. Obiecuję Was poczytać i nadrobić dziś wieczokiem, jestem strasznie ciekawa co u Was.

Mikaa trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

MamaTomeczka
śliczną masz Anię :)

MamoTomeczka Anusia śliczna:)

Wikki super, że z serduszkiem wszystko dobrze, oby każda kolejna wizyta u specjalisty przynosiła pozytywne wiadomości:)

Kinia i Benefica trzymajcie się i niech Wasze maluchy szybko zdrowieją:)

MamoTomeczka ja też się zastanawiam nad sensownością urlopów branych przez facetów. BO niby maja pomagać i w ogóle a ostatecznie przeszkadzają i wkurzają. Mój M po porodzie Zosi ma wziąć dwa tygodnie, ale jeżeli przez te dwa tygodnie ma wisieć na tel ( jak przez ostatni tydzień) to ja bardzo dziękuję za taką pomoc:)

a dziewczyny jakiś dobry sposób na pękające pięty:)

Malusiolka Numer zapisałam.

Torba już dopakowana, ja wykąpana, wygolona itd itp :p Zaraz się kładę spać bo jutro wstajemy po 5...
Trzymajcie kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze :* Całuski dla Was wszystkich :*

reklama
Mikaa - &&& kciuki i życzę szybkiego spotkania z córcią!!!!!!!!!

Wikki - super wieści przynosisz. Niech Fabianek zdorow rośnie!!!

Ludzik - mój ma problem by wziąśc tydzięń zwykłego urlopu a co mówic o 2 tygodniach. Jeszcze się zastanawiamy bo mógłby ją wozić młodą przed praca i odbierac po 16.00 a urlop zostawić na wszelki wypadek.

Mama Tomeczka - pocieszyłas mnie z ta wagą :) jeść nie musisz ale nie wolno ci zapomniac o piciu :tak:
Anulka bombowa!!!

Do góry