reklama
mikaaa
Fanka BB :)
phoebe To trzymam kciuki za to by się obróciła :*
natkusia Tak we wtorek lub nawet w poniedziałek będzie cc. Mam się zgłosić w poniedziałek na przyjęcie do szpitala i mam na wszelki wypadek być na czczo, bo może się okazać że w ten sam dzień przywitamy Stasia.
A jak Tobie idą te "sposoby" na wywołanie? Widzisz jakieś efekty? Więcej skurczy przepowiadających czy coś?
karola SUPER! Gratuluję!
Malusiolka Nawet mi nie mów... Już mam tak na zicher wszystko przygotowane i jak patrze na puste łóżeczko to już na prawdę dochodzi do mnie że to już, ale jeszcze nie do końca... Trochę mnie to przeraża
Brzuch mi opadł o kolejne 2cm. Mam nadzieję, że weekend będzie spokojny i w poniedziałek na spokojnie zawitam na oddziale.
natkusia Tak we wtorek lub nawet w poniedziałek będzie cc. Mam się zgłosić w poniedziałek na przyjęcie do szpitala i mam na wszelki wypadek być na czczo, bo może się okazać że w ten sam dzień przywitamy Stasia.
A jak Tobie idą te "sposoby" na wywołanie? Widzisz jakieś efekty? Więcej skurczy przepowiadających czy coś?
karola SUPER! Gratuluję!
Malusiolka Nawet mi nie mów... Już mam tak na zicher wszystko przygotowane i jak patrze na puste łóżeczko to już na prawdę dochodzi do mnie że to już, ale jeszcze nie do końca... Trochę mnie to przeraża
Brzuch mi opadł o kolejne 2cm. Mam nadzieję, że weekend będzie spokojny i w poniedziałek na spokojnie zawitam na oddziale.
Cyntia85
Karola - świetnie GRATULUJĘ!!
Natkusia - kciuki za szybki poród!!
MamaTomeczka - i jak dzisiaj z karmieniem?
A to moje cudaczki:
Zobacz załącznik 633644
Natkusia - kciuki za szybki poród!!
MamaTomeczka - i jak dzisiaj z karmieniem?
A to moje cudaczki:
Zobacz załącznik 633644
Karola gratulujr kochana;-)
Czekamy na relacje;-)
Cyntia piekne:-) mozr pomysl o sprzedazy rusza nowa strona poswiecona dla mam i wszystko co z wiazane z dziecmi:-) nowe i uzywane,podac ci namiary? Strona co prawda dopiero wystartowala
Czekamy na relacje;-)
Cyntia piekne:-) mozr pomysl o sprzedazy rusza nowa strona poswiecona dla mam i wszystko co z wiazane z dziecmi:-) nowe i uzywane,podac ci namiary? Strona co prawda dopiero wystartowala
Cyntia85
Julia - chętnie, poproszę ten link. Póki co nie myślę o sprzedaży teraz, bo nie mam maszyny, ale mój ojciec jedzie teraz do pracy do Niemiec i obiecał, że rozejrzy się za jakaś używaną, więc na jesień z przyjemnością spróbuję (razem z biżuterią lnianą na legalnie) Ręcznie to trwa i trwa
agamemnon
Hej!
Malusiolka dzięki :-*
Cyntia przepiękne masz te cudaczki! Faktycznie, pomyśl o sprzedaży.
MamoTomeczka jak tam dziś?
My dziś wstaliśmy po 6 zeby jechać po swieżą rybę no i rybaków jeszcze nie ma.Czeksmy i po 8 znow pojedziemy. Wczoraj mimo słonca tak wialo, ze na plaze poszlismy wieczorem po muszle. Normalnie nie szlo iść. Dzis mam nadzieje, ze pojdziemy choc jeszcze chmurki jakies na niebie. Jutro z samego rana wracamy.
Malusiolka dzięki :-*
Cyntia przepiękne masz te cudaczki! Faktycznie, pomyśl o sprzedaży.
MamoTomeczka jak tam dziś?
My dziś wstaliśmy po 6 zeby jechać po swieżą rybę no i rybaków jeszcze nie ma.Czeksmy i po 8 znow pojedziemy. Wczoraj mimo słonca tak wialo, ze na plaze poszlismy wieczorem po muszle. Normalnie nie szlo iść. Dzis mam nadzieje, ze pojdziemy choc jeszcze chmurki jakies na niebie. Jutro z samego rana wracamy.
MIKA to super juz zaraz bedziesz tulic małego! U mnie cisza..
CYNTIA piekne rzeczy!
MALUSIOLKA mam wrazenie, ze bede w ciazy chodzic i chodzic i chodzic ;-)
Dzisiaj mi stuknal 38tc a mialam nie dotrwac.. z racji tego, że ta ciaza porzadnie dala mi w kosc, mam doła i marze o porodowce.. A tu cisza.. nawet przepowiadajacych nie ma i czuje w kosciach, że bedzie wywolanie..
To ponarzekalam..
AGAMEMNON oj jak marze zeby gdzies wyjechac ale to juz w przyszlym roku oby a pogoda dzisiaj Wam dopisala!
Milego!
CYNTIA piekne rzeczy!
MALUSIOLKA mam wrazenie, ze bede w ciazy chodzic i chodzic i chodzic ;-)
Dzisiaj mi stuknal 38tc a mialam nie dotrwac.. z racji tego, że ta ciaza porzadnie dala mi w kosc, mam doła i marze o porodowce.. A tu cisza.. nawet przepowiadajacych nie ma i czuje w kosciach, że bedzie wywolanie..
To ponarzekalam..
AGAMEMNON oj jak marze zeby gdzies wyjechac ale to juz w przyszlym roku oby a pogoda dzisiaj Wam dopisala!
Milego!
Ludzik
u Nas urlop mija spokojnie oprócz tego, że jak znajomych dzieci krzyczą to Zośka się uaktywnia i czasem boli. My też jutro wracamy. Zrelaksowani może nad morze jeszcze skoczymy jakoś na weekend, już tylko we dwójkę, ale to się zobaczy.
Cyntia piękne stworki
Karola gratulacje
" jak tutaj przyjechaliśmy Twój brzuch był o wiele mniejszy, rośnie jak na drożdżach"- nie ma jak spostrzeżenia męża. Ale rzeczywiście rośnie szybko
Cyntia piękne stworki
Karola gratulacje
" jak tutaj przyjechaliśmy Twój brzuch był o wiele mniejszy, rośnie jak na drożdżach"- nie ma jak spostrzeżenia męża. Ale rzeczywiście rośnie szybko
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Natkusia, urodzisz i to szybko :* Kochana, ja miałam ciążę zagrożoną i lekarz mówił, że szybko urodze, a Roksance było dobrze u mamy i przyszła na świat 6 dni po terminie. Wywoływali mi poród, bo zero rozwarcia i skurczy.
Agamemnon, kciuki za pogodę :* U nas od rana pada.
Cyntia, masz rękę do tego. Pięknie :*
Ludzik, super że urlop udany.
Agamemnon, kciuki za pogodę :* U nas od rana pada.
Cyntia, masz rękę do tego. Pięknie :*
Ludzik, super że urlop udany.