reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
phoebe To trzymam kciuki za to by się obróciła :*
natkusia Tak we wtorek lub nawet w poniedziałek będzie cc. Mam się zgłosić w poniedziałek na przyjęcie do szpitala i mam na wszelki wypadek być na czczo, bo może się okazać że w ten sam dzień przywitamy Stasia. :)
A jak Tobie idą te "sposoby" na wywołanie? Widzisz jakieś efekty? Więcej skurczy przepowiadających czy coś?
karola SUPER! Gratuluję!
Malusiolka Nawet mi nie mów... Już mam tak na zicher wszystko przygotowane i jak patrze na puste łóżeczko to już na prawdę dochodzi do mnie że to już, ale jeszcze nie do końca... :p Trochę mnie to przeraża :p

Brzuch mi opadł o kolejne 2cm. Mam nadzieję, że weekend będzie spokojny i w poniedziałek na spokojnie zawitam na oddziale.

Karola gratulujr kochana;-)
Czekamy na relacje;-)

Cyntia piekne:-) mozr pomysl o sprzedazy rusza nowa strona poswiecona dla mam i wszystko co z wiazane z dziecmi:-) nowe i uzywane,podac ci namiary? Strona co prawda dopiero wystartowala

Julia - chętnie, poproszę ten link. Póki co nie myślę o sprzedaży teraz, bo nie mam maszyny, ale mój ojciec jedzie teraz do pracy do Niemiec i obiecał, że rozejrzy się za jakaś używaną, więc na jesień z przyjemnością spróbuję (razem z biżuterią lnianą na legalnie) ;) Ręcznie to trwa i trwa :)

Hej!
Malusiolka dzięki :-*
Cyntia przepiękne masz te cudaczki! Faktycznie, pomyśl o sprzedaży.
MamoTomeczka jak tam dziś?

My dziś wstaliśmy po 6 zeby jechać po swieżą rybę no i rybaków jeszcze nie ma.Czeksmy i po 8 znow pojedziemy. Wczoraj mimo słonca tak wialo, ze na plaze poszlismy wieczorem po muszle. Normalnie nie szlo iść. Dzis mam nadzieje, ze pojdziemy choc jeszcze chmurki jakies na niebie. Jutro z samego rana wracamy.

MIKA to super :tak: juz zaraz bedziesz tulic małego! U mnie cisza..

CYNTIA piekne rzeczy!

MALUSIOLKA mam wrazenie, ze bede w ciazy chodzic i chodzic i chodzic ;-)

Dzisiaj mi stuknal 38tc a mialam nie dotrwac.. z racji tego, że ta ciaza porzadnie dala mi w kosc, mam doła i marze o porodowce.. A tu cisza.. nawet przepowiadajacych nie ma i czuje w kosciach, że bedzie wywolanie..
To ponarzekalam..

AGAMEMNON oj jak marze zeby gdzies wyjechac ale to juz w przyszlym roku :tak: oby a pogoda dzisiaj Wam dopisala!

Milego!

u Nas urlop mija spokojnie:) oprócz tego, że jak znajomych dzieci krzyczą to Zośka się uaktywnia i czasem boli. My też jutro wracamy. Zrelaksowani:) może nad morze jeszcze skoczymy jakoś na weekend, już tylko we dwójkę, ale to się zobaczy.

Cyntia piękne stworki:)

Karola gratulacje:)

" jak tutaj przyjechaliśmy Twój brzuch był o wiele mniejszy, rośnie jak na drożdżach"- nie ma jak spostrzeżenia męża. Ale rzeczywiście rośnie szybko:)

reklama
Natkusia, urodzisz i to szybko :* Kochana, ja miałam ciążę zagrożoną i lekarz mówił, że szybko urodze, a Roksance było dobrze u mamy i przyszła na świat 6 dni po terminie. Wywoływali mi poród, bo zero rozwarcia i skurczy.

Agamemnon, kciuki za pogodę :* U nas od rana pada.

Cyntia, masz rękę do tego. Pięknie :*

Ludzik, super że urlop udany.

Do góry