reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny :-) długo mnie nie było, ale melduję, że żyję i wszystko ok :-)

nie pisałam wcześniej bo w sumie nie miałam weny, trochę pracy, na głowie 6-latka który rzadko odchodzi od komputera :-D

Gochson, Julia mocno przytulam ***

gratuluję wszystkim brzuchaczom :-)

ja 11.02 mam połówkowe i szczerze mówiąc odliczam każdy dzień do tej wizyty :tak: może w końcu poznam płeć :-)

miłego popołudnia :-)

reklama
Witam dziewczyny :* Mało piszę, bo coś mi net siada, a poza tym nie mam ostatnio nastroju. Jestem zmęczona od tego wszystkiego.

Natkusia, tak ale jeszcze nie wiem kiedy. Mam nadzieje, że jeszcze w tym tygodniu, a jak nie najpóźniej w przyszłym :)

Gochson, Julia, jestem z Wami kochane :*

Asicka, jak tam Kochana? Ciocia czeka na Anie :)

Malusiolka ja niby dobrze...:-) tylko już mam trochę dość...:-/ bo mnie gniecie jak nie wiem:-/ nic mi się nie chce robić...:-/ plecy mnie tak bolą że po godzinie przed komputerem myślałam że się porycze:-/ a małej się wogóle nie spieszy...
W dodatku za tydz mam wizytę i nie mam ochoty ani siły na nią jechać a coś czuje że jeszcze się załapie:-/ nie no mojemu dziecku to chyba za dobrze w tym brzuchu... :-D
Wygonić ją trzeba:-D

Natkusia- tak, zbieramy kase i jedna z czerwcówek jej kupi co trzeba. My juz tak robiłysmy w swoim gronie i mamy do siebie zaufanie. Zresztą potrafimy się juz fajnie zorganizować po tych kilku latach :)

To i ja się w końcu pochwale. Dzidzia jest !!! Nasz człowiek ma 6mm i serduszko jak dzwon. Wg Usg jest to 6t2d ( zależy jak zmierzył) a było robione 6t4d, więc jest super. Kolejna wizyta za 4 tyg i kilka badan mam zlecone :)

Emalie super zdjęcie, maluch jak na drożdżach niech rośnie :) Czytałam właśnie o przykrej chorobie moderatorki :( To na prawdę jest okropne, że nagle spada taki ciężar na człowieka.

Ewka no to trzymam kciuki, żeby maluch pokazał co trzeba, kim jest :) ja dopiero pod koniec lutego się wybieram na połówkowe, ale to w przyszłym tyg dopiero zadzwonię się umówić :)

Asicka lada dzień będziecie z Anią razem i będzie Ci się tęsknić do czasów kiedy była w brzucholku :D Mnie później najbardziej tego jędrnego okrąglutkiego brzuszka brakowało, w zamian za galaretkę po porodzie :D

Kinia, brakuje i to bardzo. Kochana, 9 miesięcy nosimy pod sercem nasze maleństwa :) Ja przez jakiś czas po porodzie miałam tak, że trzymałam się za brzuch i sprawdzałam czy małe przypadkiem nie kopią ;)

Asicka, w takim razie &&&&&& kciuki za lekki poród :*

reklama
Do góry