reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia zawsze po deszczu wychodzi slonce, wspolczuje smierci dziadka i ciagle mam nadzieje ze z Twoja dzidzia jest wszystko w pozadku.
Malus musisz uwazac teraz na siebie, wczoraj oslabienie dzisiaj Cie zalewa, wez jakies witaminki zebys anemi nie dostala i odpoczywaj.
Asicka spora dziewczynka. Powodzenia w szpitalu, teraz po tych blizniakach zaczeli bardziej kontrolowac ciezarne.
Mycha gratuluje coreczki. Teraz juz nad imieniem pewnie myslisz?
MamaTomeczka kochana zazdroszcze Ci tego brzucholka, czujesz juz dzidzie? Nie gadaj tu glupot, laska z Ciebie!
Mikaaa nerwowka zawsze jest przed USG, ale bedzie dobrze!!!&&&

reklama
Mikka to mega trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!!!! Daj koniecznie znac!
Bedzie dobrze to ze innyn zdarza sie cos zlego to nieznaczy ze ciebie to spotka:-)

Malus moze faktycznie ostatnio troche tej krwi stracilas...bo poronienie niedawno teraz @

Dziewczyny mialam wam pisac ale od jakis paru dni czuje ruchy! Najlepiej wieczorem jak.sie poloze to czuje na 100%
Ale nieciesze sie z tego a nawet sie boje cieszyc narazie...co ze.mnie za matka??!! W zyciu nie sadzilam ze tak szybko poczuje...

Ostatnia edycja:
Witam :-D

Ale mi się dziś zaczął dzień :baffled: najpierw szukałam kluczy od domu, potem mi auto nie odpaliło (a było może z -12st :confused:) i leciałam na zbity łeb do tramwaju, także dziś w pracy jestem z opóźnieniem, a tyle miałam załatwić po pracy, że nie zdążę do żłobka... chyba mój A dziś będzie musiał odebrać Gabrysia :baffled: wczoraj zaliczyliśmy pierwsze sanki :-D co prawda szału ze śniegiem nie ma, ale wystarczyło, do tego lód z poprzednich dni i sanki śmigały jak ta lala :-D chociaż największą frajdę Gabryś miał jak sam sobie je ciągnął :sorry2:

emalia póki co, bądź dobrej myśli - ja byłam na usg w 6tc+2 i lekarz powiedział, że lada moment będzie @... nie widział nic... to był czwartek, przez weekend nic się nie zadziało, we wtorek zrobiłam test i były śliczne dwie kreski ;-) i są nadal w moim brzuchu i rosną :-D może sprzęt gorszy ma lekarka? :*

phoebe no ale fajnie, że doczekałaś się usg :-D ale powiem Ci, że w PL jak nie chodzisz prywatnie, to na nfz też pierwsze przysługuje dopiero w 12/13tc, więc chyba to nie jest jakaś anomalia. Jedynie, to u lekarza jesteś wcześniej, zbada Cię, leki da jak potrzeba... &&& :-D ja idę 7.02, ale to już będzie połówkowe :-D

julia
[*] dla dziadka... może dziadek tam na górze załatwi pomyślne wyniki? My na początku października mieliśmy pogrzeb babci A, wtedy się staraliśmy, mnie się rozregulowały cykle, testy ovu nie wychodziły i generalnie nie mieliśmy nadziei... i powiedziałam A, żeby poprosił babcię, żeby tam na górze załatwiła dzidziusia, ja też ją poprosiłam i 2tyg później okazało się, że jednak jestem w ciąży :szok: może dziadek nad Waszą kruszynką będzie czuwał? Może te ruchy to jednak dobry znak? :* &&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wieści :*

malus to dobrze, że @ już się pojawiła, bo to znaczy, że Twój organizm powoli dochodzi do siebie... przynajmniej fizycznie... dziewczyno, ja wiem, że musisz sama wszystko ogarnąć, ale przystopuj choć trochę, bo Ty się naprawdę wykończysz :*

mycha gratuluję drugiej córy :-D to będzie miała Lenka kompana do zabawy :-D moja koleżanka ma córkę i chciała drugą córkę, ostatnio okazło się, że będzie chłopak i tata cały dumny, koleżanka już się oswoiła, a córa (3,5 roku) z uporem twierdzi, że będzie Ninka :-D:szok:

mamaTomeczka spodenki fajniutkie, ale spodnie spodniami a buzia jak u laleczki ;-) a pokój synuś ma naprawdę ciekawy i ładny kolorystycznie :tak: rozjaśniliście tą zieleń czy kolor jest oryginalny, który syn wybrał?

asicka może do końca tygodnia Ania będzie już po tej stronie brzucha :-D

mika &&&& za wizytę i czekamy na wieści :tak: powiem Ci, że Gabryś od jakiegoś czasu to jak jest z nami w domu, to w dzień już nie śpi, a potem potrafi iść spać o 22 :szok: my go kładziemy 20-21, a on siedzi na łóżku i mówi, że mu się ie chce spać :dry: a w sumie dzień spędza aktywnie... no poprzestawiało mu się, mam nadzieję, że to przejściowe... :dry:

Ostatnia edycja:
Benfica wiesz kochana o tym samym pomyslalam ze dziadek mi pomoze,sprawi ze dzidzius zdrowy bedzie!
Mam dzwonic kolo 13 do poradni moze bede juz wyniki! A o 13 pogrzeb dziadka"!! Moze to jakis znak? Ehhh ale ja naiwna jestem!

Dziewczyny trzymajcie mocno dziś za nas te kciuki :* Zwłaszcza ok 17:30 :)

julia Modle się żeby to był tylko jakiś senny koszmar i o 13 zamieni się na piękny sen. :*
benfica To rzeczywiście dziś masz jakiegoś pecha :/ Ja czekam aż jeszcze trochę do pada śniegu żeby się przejść na sanki ;) Bo póki co jeszcze kamienie prześwitują.

Dziękuję dziewczyny :* Ciesze się, ze jestem tu z Wami, bo zawsze dodacie otuchy. Staram się odpoczywać, ale jak już naprawdę trzeba coś zrobić to idę. Musiałam posprzątać w pokojach, bo moje córki mają alergię na kurz. Dzisiaj miałam wziąć się za łazienkę, ale poczekam na weekend jak M będzie w tomu, to mi pomoże :) Wy mnie chociaż rozumiecie. A teście twierdzą "Czym możesz się męczyć siedząc w domu? Zobaczysz jak pójdziesz do pracy, a dziewczynki do przedszkola i wtedy możesz mówić o zmęczeniu" ;/ Dzisiaj wyjątkowo się wyspałam więc jest lepiej, mniej leci ze mnie, ale w każdej chwili może znowu zalać.

Julia, jesteś dobrą matką Kochana :* Nie myśl teraz o złych rzeczach. Wiem, że jest ciężko, ale pomyśl o czymś przyjemnym :*

mikaaa, kciuki za wizytę :*:*

Ja od 9 w szpitalu... Miałam już ktg... Później pewnie też będzie... Nudy straszne... Jutro mam wrócić do domu... A w poniedziałek nie wiem czy nie wrócę na cesarke... Jutro powinnam wiedzieć bo doktor mój będzie. Pielęgniarki tak coś mówiły że cesarka... Sama już nic nie wiem:-(

I dziękuję Wam wszystkim:-*

Asicka, jesteśmy cały czas z Tobą :* Kochana, może i lepiej jakbyś miała tą cesarkę, to Ania mogłaby być już z Tobą :*

Phoebe, jak się pomyśli o tych bliźniakach, to aż serce się kraja z bólu. Co za potwory z tych lekarzy ;/

reklama
Do góry