Witam
Ale mi się dziś zaczął dzień
najpierw szukałam kluczy od domu, potem mi auto nie odpaliło (a było może z -12st
) i leciałam na zbity łeb do tramwaju, także dziś w pracy jestem z opóźnieniem, a tyle miałam załatwić po pracy, że nie zdążę do żłobka... chyba mój A dziś będzie musiał odebrać Gabrysia
wczoraj zaliczyliśmy pierwsze sanki
co prawda szału ze śniegiem nie ma, ale wystarczyło, do tego lód z poprzednich dni i sanki śmigały jak ta lala
chociaż największą frajdę Gabryś miał jak sam sobie je ciągnął
emalia póki co, bądź dobrej myśli - ja byłam na usg w 6tc+2 i lekarz powiedział, że lada moment będzie @... nie widział nic... to był czwartek, przez weekend nic się nie zadziało, we wtorek zrobiłam test i były śliczne dwie kreski ;-) i są nadal w moim brzuchu i rosną
może sprzęt gorszy ma lekarka? :*
phoebe no ale fajnie, że doczekałaś się usg
ale powiem Ci, że w PL jak nie chodzisz prywatnie, to na nfz też pierwsze przysługuje dopiero w 12/13tc, więc chyba to nie jest jakaś anomalia. Jedynie, to u lekarza jesteś wcześniej, zbada Cię, leki da jak potrzeba... &&&
ja idę 7.02, ale to już będzie połówkowe
julia
[*] dla dziadka... może dziadek tam na górze załatwi pomyślne wyniki? My na początku października mieliśmy pogrzeb babci A, wtedy się staraliśmy, mnie się rozregulowały cykle, testy ovu nie wychodziły i generalnie nie mieliśmy nadziei... i powiedziałam A, żeby poprosił babcię, żeby tam na górze załatwiła dzidziusia, ja też ją poprosiłam i 2tyg później okazało się, że jednak jestem w ciąży
może dziadek nad Waszą kruszynką będzie czuwał? Może te ruchy to jednak dobry znak? :*
&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wieści :*
malus to dobrze, że @ już się pojawiła, bo to znaczy, że Twój organizm powoli dochodzi do siebie... przynajmniej fizycznie... dziewczyno, ja wiem, że musisz sama wszystko ogarnąć, ale przystopuj choć trochę, bo Ty się naprawdę wykończysz :*
mycha gratuluję drugiej córy
to będzie miała Lenka kompana do zabawy
moja koleżanka ma córkę i chciała drugą córkę, ostatnio okazło się, że będzie chłopak i tata cały dumny, koleżanka już się oswoiła, a córa (3,5 roku) z uporem twierdzi, że będzie Ninka
mamaTomeczka spodenki fajniutkie, ale spodnie spodniami a buzia jak u laleczki ;-) a pokój synuś ma naprawdę ciekawy i ładny kolorystycznie
rozjaśniliście tą zieleń czy kolor jest oryginalny, który syn wybrał?
asicka może do końca tygodnia Ania będzie już po tej stronie brzucha
mika &&&& za wizytę i czekamy na wieści
powiem Ci, że Gabryś od jakiegoś czasu to jak jest z nami w domu, to w dzień już nie śpi, a potem potrafi iść spać o 22
my go kładziemy 20-21, a on siedzi na łóżku i mówi, że mu się ie chce spać
a w sumie dzień spędza aktywnie... no poprzestawiało mu się, mam nadzieję, że to przejściowe...